23948sdkhjf

Udskiftning af vinduer

Tilbydes
Udløber
28. marts 2023

Vi udskifter vinduer i både store bygninger og ældre ejendomme.

Vi klarer udskiftning af vinduer i både store bygninger og ældre ejendomme let og kvalitetsbevidst. Vores erfaring indenfor store bygninger og ældre ejendomme er din sikkerhed for, at udskiftning af vinduer i din ejendom bliver udført med respekt for det eksisterende og med et skarpt øje for, at det nye skal passe sammen med det gamle.

Vi benytter det nyeste materiel
Hele verden er i konstant udvikling, og det gælder også byggebranchen. Store investeringer i Mogens V. Zeltner A/S har sparet vores medarbejdere for mange løft i løbet af dagen. Vi råder nemlig over maskiner til at klare det hårde arbejde, for at sikre de bedste arbejdsforhold. Vi går meget op i, at have det rigtige værktøj til hver opgave, for eksempel har vi egne teleskoplæsere og lifte med blandt andet sugekop-udstyr til at klare udskiftning af vinduer.

Dette giver os mulighed for at tage nogle opgaver på os og udføre store projekter, som mange andre må takke nej til. Den teknologiske hjælp giver os bedre muligheder for præcision, og kombineret med vores medarbejderes store erfaring og øje for kvalitet, så bliver din udskiftning af vinduer så problemløs som mulig.

Vinduer i ældre ejendomme
Når vinduerne begynder at være utætte og dårligt afskærmende, så kan det være vanskeligt at udskifte dem med nye uden at bryde med ejendommens øvrige stil.

Vi har meget erfaring med renovering, restaurering og udskiftning af gamle vinduer under blandt andet de anvisninger og regler, som Center for Bygningsbevaring har udstukket.

Vi sørger for at renovere, restaurere eller udskifte de gamle levn med nænsom og rolig hånd, med det mål at bevare så meget at det oprindelige som overhovedet muligt.

Læs mere her: https://www.mvz.dk/vinduer
Udbyder
Mogens V. Zeltner A/S

Mogens V. Zeltner A/S
Rugmarken 14
3520 Farum
Danmark

Tomas Zeltner
Telefon: +45 44950744

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.172