23948sdkhjf

Limitech udfordrer Ingeniør industrien med speciallavede løsninger

Tilbydes
Udløber
16. september 2022

Den nordjyske familievirksomhed i Aabybro, Limitech A/S, har årtiers erfaring med multifunktionelle løsninger og systemer til blandt andet Fødevare, personlig pleje, kosmetik, Pharma, mejeri- og krydderiindustrien. Her skræddersyer de, i samarbejde med virksomheder fra hele verdenen løsninger til lige præcist dem, deres virksomhed og faciliteter.

 Hos Limitech A/S, foretages alt fra de spæde startskridt med udarbejdelse af tegningerne fra ingeniørafdelingen til overleveringen på værkstedet fra start til slut.

 ”Vi har igennem årtier givet de store konkurrenter kamp til stregen, og har i den grad fundet vores plads i branchen, hvor der virkelig er brug for vores skræddersyede ingeniørløsninger. Hvad end det kommer til tilpasning af maskiner til faciliteter hvor andre maskiner i branchen ikke kan komme igennem døren, er for høje eller for lave eller specialteknologi, så tilbyder vi løsningerne. Det betyder, at kunden kan få skræddersyet sin(e) maskine(r) eller sit system så det passer perfekt til deres proces, ønsker og behov”, fortæller Jesper Vad Jellesen, direktør og anden generation hos Limitech A/S.

 Tager udfordringen op

Hos Limitech A/S ved de, at kunderne ved hvad der er SMART i deres produktion, og netop derfor ved kunderne hvad der mangler i deres normale maskiner og hvad der kunne være smart i deres produktion. Det er her Limitech kan assistere fordi de kan konstruere det kunden visualisere. 

 ”Vi slår ned på højteknologiske, multifunktionelle og skræddersyede mixere- og blandingsmaskiner i rustfrit stål både som enkeltstående maskiner samt fulde systemer. Vi har det højeste ingeniørfokus der sikrer topkvalitet af vores maskiner men derudover også an agilitet du ikke finder andet sted i verden. Limitech er de eneste i branchen der skræddersyer maskiner på det plan vi gør, hvor vi er så agile, fleksible og fremtidsudviklende”, fortsætter Direktør Jesper Vad Jellesen.

 Fleksibilitet, erfaring og troværdighed er nøgleordene

Limitech har en årelang erfaring, og mener at nøglen til deres succes er deres fleksibilitet og deres ingeniør arbejde der møder deres kunders behov for fulde skræddersyede løsninger, samt viljen til at tage udfordringerne op. Derudover er Limitech en familievirksomhed og en vigtig del af identiteten i virksomheden, er at kunderne har den her ”familiefølelse” når de samarbejder med den internationale system- og maskinfabrikant. 
Udbyder
Limitech A/S

Limitech A/S
Fristrupvej 162-164
9440 Aabybro
Danmark

Ib Neustrup Simonsen
Telefon: +45 81776368
Fax: +45 98 24 31 60

Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.11