23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

DDB Dredging tilbyder uddybning

Udløber
8. september 2029

Uddybning sker ofte, fordi havnen ønsker at tilbyde en større kapacitet ved at lade større skibe anløbe. Det kan ske ved at uddybe med en meter - og efter nogle år med en meter mere.

Når vi eksempelvis uddyber en havn fra 6 til 8 meter, kan denne dybde være tilstrækkelig i mange år frem. Opgaven kan alene være en uddybning, men kan også foretages i forbindelse med en havneudvidelse. Efter udvidelsen af havnen vil det sandsynligvis være nødvendigt med en oprensning efter en periode - afhængig af hvor meget trafik, der er i havnen.


Oprensning af havne
Når en havn er i drift og skibene manøvrerer, aflejres der sedimenter i løbet af en årrække. Vanddybden bliver lavere, når slam hvirvles rundt og lægger sig på bunden. Med tiden vil det være nødvendigt at foretage en oprensning/uddybning, så havnen kan opretholde de dybder, der står i søkortene.


Vi udfører oprensninger mange steder i Danmark, og der er stor forskel på, hvor ofte det er nødvendigt. I nogle havne er det hvert 10. år, andre steder er det hvert år og der er enkelte havne med så meget trafik, at vi renser op 6-7 gange i løbet af et år.


Uddybning af sejlrender
Uddybning af sejlrender hænger ofte sammen med uddybning af til tilhørende havn. Trafikken i sejlrenden betyder, at den sander langsomt til og efter en årrække skal den oprenses, så dybderne på søkortet overholdes. 

 

DBB Dredging ApS
Borneovej 28
8000 Aarhus C
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31850002
P nummer: 1014879397

Kontaktperson

AL
Alex Larsen
Projektleder
+45 2010 9165 alex@dbbdredging.dk

Send til en kollega

0.047