23948sdkhjf

Mangler din produktionsvirksomhed funktionalitet i MS Dynamics 365 BC?

Tilbydes
Udløber
2. marts 2022

Er din virksomhed en produktionsvirksomhed? Har I Microsoft Dynamics 365 Business Central eller Dynamics NAV som forretningssystem?

Har I brug for sparring og input til, hvordan I kan effektivisere jeres produktionsflow ved at tilføje yderligere funktionalitet til Business Central?
Tag en snak med os. Det er gratis og uforpligtende at spørge ind til vores løsninger.

 

Med NAVEKSA apps (kan købes og downloades via AppSource) kan I tilføje en række yderligere funktioner til Business Central, så I kan planlægge og eksekvere mere effektivt  …

 

Hos NAVEKSA kender vi de udfordringer, der er forbundet med produktions- og logistikflow … det kan f.eks. være svært at få et samlet overblik, der kan være udfordringer med at planlægge ned i detaljer, det er måske ikke så ligetil at lave om på rækkefølgen af ordrer osv. Og kommunikation mellem afdelinger og til kunder er måske et område, I også kunne tænke jer at forbedre?

 

Vores apps til Microsoft Dynamics 365 Business Central er udviklet i samarbejde med vores kunder til at kunne løfte og gøre en forskel i forskelle dele af produktionsprocessen.

 

Konstruktion
Ønsker I en smidig og hurtig oprettelse af varer, styklister, ruter og processer i arbejdsgangen fra teknisk konstruktion (CAD eller andet system) til produktionsformål (Business Central)?
Med appen NAVEKSA CadConnect undgår I at skulle indtaste data flere steder. I kan også hurtigt lave nye versioner af eksisterende produkter, eller ændre et eksisterende produkt.

Se den komplette liste over funktioner her.

Produktion
Produktionsplanlægningen og –gennemførelsen kan I løfte med NAVEKSA ShopFloor-appen.
Med dén kan I skabe komplet overblik over produktionsordrer og deres forløb. I kan se og styre kø-status og kapacitetsbelægning, bestemme afviklingssekvensen og kommunikere evt. ændringer til operatører. I kan se og planlægge på flere niveauer; maskiner, maskingrupper, afdelinger og fabrik total. Operatørerne får information og styrer selv deres processer via brugervenlige skærme – så I sige farvel til meget papir.

Se den komplette liste over funktioner her.

Har I brug for at om-planlægge produktionsordrer, der er påbegyndt, er der også en særskilt app til dét.
NAVEKSA MakeToOrder gør det muligt at om-planlægge og ændre datoer i (multi-line) ordreproduktion.
Det giver en stor grad af fleksibilitet.

Se den komplette liste over funktioner her.

Lager
Planlagte indkøb af varer kan pludseligt være forsinkede. Og så er det måske svært at kunne meddele kunden en præcis leveringsdato.
Med appen NAVEKSA Itemplanning har I fuldt overblik over lager- og leveringssituationen for varer og sammensatte produkter – og I ved også, hvornår I vil kunne levere.

Se den komplette liste over funktioner her.

Har I, som sagt,  brug for sparring og input til, hvordan I kan effektivisere jeres produktionsflow ved at tilføje yderligere funktionalitet til Business Central?
Tag en snak med os. Det er gratis og uforpligtende at spørge ind til vores løsninger.

Du finder os via naveksa.dk.
Udbyder
NAVEKSA A/S

NAVEKSA A/S
Erhvervsbyvej 13
8700 Horsens
Danmark

Bent Korsgaard
Telefon: +45 20104615

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.156