23948sdkhjf

Montage af store tavler og vejportaler

Tilbydes
Udløber
3. maj 2022

Det kan være en kompliceret opgave at udskifte store vejportaler. Det kræver kendskab til reglerne på området, afspærring og ofte specialmaskiner.

Hos

Saferoad

er vi eksperter i vejudsyr. Vi har alle de nødvendige maskiner til at foretage montage og udskiftning af store tavler og vejportaler, og vores medarbejdere har stor erfaring på området. Derudover tilbyder vi at planlægge og udføre trafikafspærring, imens arbejdet med at udskifte portalerne står på. Det betyder, at vi kan stå for hele processen fra start til slut.

Store tavler

Færdselstavler i store størrelser monteres ofte langs mortorveje og landeveje, da hastigheden hvormed trafikanterne passerer tavlen afgør, hvor stor tavlen skal være. Det kræver særlig ekspertise at montere store tavler på for eksempel motorveje. Saferoad tilbyder at løse denne opgave. 

Udskiftning af store vejportaler 

Det kan være en kompliceret opgave at udskifte store vejportaler. Det kræver kendskab til reglerne på området, afspærring og ofte specialmaskiner.

Hos Saferoad er vi eksperter i vejudsyr. Vi har alle de nødvendige maskiner til at foretage montage og udskiftning vejportaler, og vores medarbejdere har stor erfaring på området. Derudover tilbyder vi at planlægge og udføre trafikafspærring, imens arbejdet med at udskifte portalerne står på. Det betyder, at vi kan stå for hele processen fra start til slut.

Kontakt Saferoad

, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at udskifte store vejportaler.

 
Udbyder
Saferoad Daluiso A/S

Saferoad Daluiso A/S
Hvidkærvej 33
5250 Odense SV
Danmark

Steen Bertelsen
Telefon: +45 20252599

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.177