23948sdkhjf

Trafikafspærringer ved sports- og kulturarrangementer

Tilbydes
Udløber
6. april 2022

Har du brug for trafikafspærring i forbindelse med et sports- eller kulturarrangement? Så lad Saferoad klare opgaven for dig.

Det er ofte nødvendigt med trafikafspærring i forbindelse med arrangementer og events. Det kan være sportsbegivenheder som motionsløb og cykelløb eller kulturarrangementer som festivaler og koncerter. Det kræver materiel, planlægning og mandskab til at løse opgaven.

Saferoad

tilbyder at stå for

afspærringen ved dit arrangement fra start til slut

. Det omfatter myndighedskontakt, trafikplanlægning, opstilling og nedtagning af afspærringsmateriel samt tilsyn med afspærringen, mens arrangementet står på.

Vi har stor erfaring med at planlægge og udføre trafikafspærringer i forbindelse med arrangementer og events. Vi har blandt andet i mange år stået for trafikafspærringer i forbindelse med IRONMAN Copenhagen, Smukfest, Grøn Koncert, Royal Run, DHL-Stafet og mange andre arrangementer.

Hvis du vælger Saferoad til at stå for afspærringen til dit event, så står vi for planlægning og koordinering, ligesom vi leverer materiel og mandskab til at udføre opgaven. Du skal derfor ikke tænke på hverken at indkøbe eller leje materiel eller at indkalde ekstra mandskab til opgaven. Samtidig kan du være sikker på, at alle regler er overholdt, og at sikkerheden ved dit arrangement er i top.

Kontakt Saferoad

, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at sørge for trafikafspærringen ved dit næste arrangement.  
Udbyder
Saferoad Daluiso A/S

Saferoad Daluiso A/S
Hvidkærvej 33
5250 Odense SV
Danmark

Søren Neergaard
Telefon: +45 70302030

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

1.174