23948sdkhjf

Stansning af metal

Tilbydes
Udløber
31. december 2021

Stansomatic er eksperter i 

stansning 

af avancerede emner i tyndt metal og stål. Vi har siden 1970 oparbejdet en enestående erfaring med stansning, konstruktion, udvikling af værktøjer, prototyper og produktion. Vi kan derfor rådgive om materialevalg, udføre tegninger og sørge for en effektiv produktion samt pakning og levering af dine stanseemner. Derudover kan vi tilbyde omstøbning af metalemnet i reel-to-reel, lasergravering og lasersvejsning.

Stansomatic A/S har egen konstruktionsafdeling og værktøjsafdeling, hvor følgesnitværktøjerne konstrueres og fremstilles. Emneudvikling foregår ofte i et meget tæt samarbejde med kunden. Emnerne fremstilles i følgesnitværktøjer og moderne stanseautomater med pressekraft op til 63 tons og hastigheder op til 800 slag/min.

Vi producerer blandt andet 

EMC afskærmning

, høreapparater, connectorer, antenner og mange flere metalemner primært til elektronik- og medicinalbranchen. Vi håndterer også medical validering og PPAP og tilbyder automatisk pakning med 100% vision kontrol i tape on reel, i trays eller anden for for specialemballage.

Vores mål er at leve op til høj kvalitet, levering til tiden og skabe gode oplevelser til vores kunder. Med mere end 50 års erfaring og en stærk kultur for innovation kan vi optimere dit projekt, så du får den mest funktionelle løsning billigst muligt.
Udbyder
Stansomatic A/S

Stansomatic A/S
Kornmarken 25
7190 Billund
Danmark

Telefon: +45 75338300
Fax: +45 75332930

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.125