23948sdkhjf

Service, reparation og udskiftning af cellesluser

Tilbydes
Udløber
28. februar 2022

Hos Albjerg's Maskintec A/S tilbyder vi service og reparationer af cellesluser af eget fabrikat, samt øvrige mærker og modeller. På vores smede- og maskinværksted har vi mulighed for at tilrette dit produkt hvis det er slidt, udskifte reservedele eller tilbyde dig en erstatningssluse, hvis det ikke er muligt at reparere din nuværende.

Albjerg Cellesluser kan anvendes til en lang række formål inden for pneumatisk transport.
Cellesluser anvendes bl.a. til transport af korn og foderstoffer, træflis, træpiller og spåner, leca, kunstgødning og granulater, samt produkter til levnedsmiddelindustrien.

Cellesluser er anvendelige til mobile anlæg, monteret på lastbiler, containere mv., samt til stationære anlæg særligt til den industrielle sektor.
Cellesluser kan produceres til forskellige drivmidler, mest anvendt er montering af oliemotor eller gearmotor.

Albjerg Cellesluser kan leveres i standard udførsel eller som fleksible modeller som er konstrueret og produceret i nært samarbejde med kunden. Standard modeller leveres i støbejern, andre modeller i varierende stålmaterialer som er tilpasset anvendelsen hos kunden.
Albjerg Cellesluser er driftsikre og produceret i materialer af højeste kvalitet. Alle vore cellesluser produceres på vores værksted i Stenstrup. Alle produkter bliver gennemgået systematisk gennem hele produktionen for at sikre at kvaliteten er i top, derfor afprøver og tester vi altid inden afsendelse eller montage.

Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig!
Udbyder
Albjerg's Maskintec A/S

Albjerg's Maskintec A/S
Gammel Sognevej 3
5771 Stenstrup
Danmark

Wickie Andersen
Telefon: +45 51290511

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.156