23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

NOS A/S – Din stålwirespecialist

Udløber
31. december 2099

Hos NOS A/S finder du et stort udvalg af stålwirer og tilbehør til ethvert formål. Af tilbehør findes f.eks. wiresko, kovser, wirelåse, kran- og kasteblokke samt meget andet tilbehør. Og vi har med sikkerhed stålwirer til lige præcis DIN opgave.
Vi leverer stålwirer til bygge- og anlægsindustrien, det maritime, vindenergi og olie og gas industrien. Stålwirer anvendes bla. til løft, ophæng eller surring af tungt gods.

Om stålwiren skal være galvaniseret, rustfri, rotationsfri, med fiberhjerte eller med stålhjerte, kommer an på hvilken opgave der skal udføres. Tag et kig på vores hjemmeside under Stålwirer & tilbehør hvor du kan se, hvad vi også kan tilbyde.:

Se vores stålwire og tilbehør katalog her

Wirer til Elevator - Mobilkraner - Byggekraner - Tårnkraner - Slæbespil - Surringswire - Rammemaskiner - Fortøjning - Skibskraner - MOB & FFB kraner - Gravemaskiner - og mange mange andre applikationer.

Så giv os endelig et ring på 76697070 eller send en mail til sales@nos-as.dk, så kan vi guide og hjælpe dig til at finde den helt rigtige stålwire til DIN opgave!

Riggerværksted

I vores eget riggerværksted har vi mulighed for at fremstille speciallavet produkter inden for stålwirer og tovværk.

Vi laver for eksempel håndsplejsning af stålwirer, Taifuner, Dyneema® og trosser. Vi kan også udføre kundespecifikke opgaver indenfor wirestropper, istøbning af alle typer og størrelser wiresko.

NOS A/S
Overholm 7
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32291317
P nummer: 1015402969

Kontaktperson

Martin Qvist Tyron
Salg & Indkøb
+45 76697070 mqt@nos-as.dk

Send til en kollega

0.047