23948sdkhjf

Reparation af hydraulikcylinder

Tilbydes
Udløber
31. december 2045

Reparation og vedligeholdelse af hydraulikcylindere

Vi har mere end 30 års erfaring med reparation af hydrauliske cylindere. Vi reparerer både vores egen og anden fabrikation. Vores reparationsafdeling har den nyeste teknologi og derfor kan vi reparere din defekte cylinder hurtigt og billigt, så din maskine kommer op at køre igen.

Store og små cylindere

Vi reparerer både store og små cylindere. Når vi adskiller cylinderen, kan vi hurtigt se hvilke der kan repareres og hvilke der skal udskiftes. Kan cylinderen ikke repareres, tilbyder vi at fremstille en ny. Her kan det også være muligt at få fremstillet en forbedret udgave med længere holdbarhed. Vi vurderer altid den enkelte cylinder i dialog med dig. 

Udskiftning af pakninger

pakningerne udgør en vital del af cylinderen. den mindste fejl i på pakningerne kan give driftsforstyrrelser, lækage eller oliespild. Vi har altid over 1000 forskellige pakningstyper og kan skaffe alle typer af pakninger hjem fra vores leverandører. 

Forkromning af stempelstænger

Stempelstænger til hydraulik er ofte belagt med hårdkrom. Kromlaget beskytter stangen mod ridser og korrosion. Alligevel bliver stempelstænger skadet fra tid til anden, f.eks. ved slag, lid eller rust. Det er muligt at reparere stempelstænger ved omforkromning, dog primært stempelstænger af større dimensioner. Vi anbefaler som oftest at udskifte mindre stempelstænger da reparation sjældent kan betale sig, rent økonomisk. Vi har altid et stort lager af forskellige stempelstænger i både mm og tomme. 

Har du en cylinder der skal repareres eller som trænger til en kærlig hånd?

 

 
Udbyder
Jymika A/S

Jymika A/S
Enggårdsvej 27, Kragelund
8723 Løsning
Danmark

Martin Nielsen
Telefon: +45 76752332
Fax: +45 75893534

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.125