23948sdkhjf

Fantasi og farver hos Olet Industrigummi A/S

Tilbydes
Udløber
22. oktober 2022

Mulighederne er mange når vore kunder skal i gang med udvikling af nye gummiemner. Det er hverken underskæringer på emnet eller farven på emnet, som sætter begrænsningerne. Da gummi er et forholdsvis blødt materiale, kan emnet designes med negativ slip og stadig afformes i modsætning til plastemner, hvor det bliver en dyr løsning i formprisen, hvis der ikke er tænkt på slip.

De fleste gummityper kan fås i forskellige RAL eller NCS farver, så de f.eks. passer til farven i kundens logo, skille sig fra i produktionen eller hvis emnet skal bruges ved kontakt med fødevarer, hvor det er hensigtsmæssigt at det kan ses om pakningen er gjort ordentlig ren.

Så ring til hos når du skal i gang med et nyt projekt, hvor der indgår gummiemner, så vil vi gerne bruge vores mangeårige erfaring til at rådgive om det bedst egnede materiale til det givne formål og design af gummiemnet, så formomkostningerne holdes på så lavt et niveau som muligt. Så laver vi gerne et tilbud på produktion af gummiemner og sætter gang i produktionen - både hvis ideen skal prøves af i en lille prøveform med forskellige materialer, så den optimale løsning findes eller direkte i gang med en haste produktion.

Kontakt Olet Industrigummi A/S på tlf. 7536 1660 eller olet@olet.dk
Udbyder
Olet Industrigummi A/S

Olet Industrigummi A/S
Vinkelvej 3
6600 Vejen
Danmark

Dorthe Frederiksen
Telefon: +45 76963084


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.188