23948sdkhjf

Slyngrensning af forskellig karakter

Tilbydes
Udløber
23. oktober 2023

 ​Vi tilbyder professionel slyngrensning af forskellig karakter til særlige emner, der ønsker et alternativ til sandblæsning. Vores primære kunder er inden for industrien i Søborg og Slangerup, hvor vi har leveret et væld af løsninger med slyngrensning til vores kunders store tilfredshed. Ved slyngrensning slynges blæsematerialet, som kan være enten jernkugler eller rustfri stålkugler med høj hastighed mod emnet i en lukket kabine/tromle.

​Vi har maskinerne til at udføre opgaven til perfektion. ​Hængeanlægget til jern har en kapacitet på L: 1800 x B:1200 tromler til jernemner:

​1 stk. max emnelængde 300mm

2 stk. max emnelængde 500 mm.
​Hængeanlægget til rustfri aluminium har følgende kapacitet L: 2000 x B: 1200

Tromle til rustfri aluminium kan indeholde emner med max emnelængde på 300 mm.

​Få udført slyngrensning i høj kvalitet
​Hos Gladsaxe Metalsliberi er vi specialister i slyngrensning, da vi har gjort det i mange år. Vi servicerer alle virksomheder, der værdsætter høj kvalitet, som ser flot ud.
Et godt resultat beror i vores optik på god kommunikation, hvorfor vi gør en dyd ud af at tage en tæt i dialog med kunden om vedkommendes forventninger. Vi er meget kvalitetsbevidste i alt, vi foretager os, og derfor er dine emner i sikre hænder. Du kan være ganske sikker på, at vi udfører arbejdet til din store tilfredsstillelse, da vi lever af glade kunder, der kommer igen.

​God service og konkurrencedygtige priser
Når du er kunde hos os og skal have udført en slyngrensning, kan du forvente et højt serviceniveau. Vi tager og os godt af dig og sikrer os, at du får et flot produkt, du bliver glad for. Skal vi hjælpe dig, er du velkommen uanset opgavens omfang - og vi tilbyder konkurrencedygtige priser.

​Kontakt os for et godt tilbud på telefon 39 56 45 43 - vi ser frem til at høre fra dig.​
Udbyder
Gladsaxe Metalsliberi ApS

Gladsaxe Metalsliberi ApS
Sydmarken 31A
2860 Søborg
Danmark

Stig Hoppe
Telefon: +45 39564543

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.187