23948sdkhjf

Time Planner - Byggeri afleveret til tiden

Tilbydes
Udløber
30. juli 2025

BYGGERI AFLEVERET TIL TIDEN
Jo bedre planlægning, des bedre projekter. En gennemarbejdet tidsplan danner basis for fremdrift. For bedre kommunikation, overblik, forudsigelighed og flow. Det medfører bedre overholdelse af tid, bedre økonomi, bedre sikkerhed og større arbejdsglæde for alle parter på projektet.

 

Vi tilbyder:

Lokationsbaseret planlægning


Kobling af tid og økonomi via S-kurver


Validering og optimering af tidsplaner


Lean Construction

 

Stor erfaring og sund fornuft
Vi supplerer formler med en kombination af praktisk erfaring fra entreprenørbranchen og en række planlægningsværktøjer baseret på lean-principper. En ekstra dimension, der giver en holdbar og helhedsorienteret tidsplan.

Vi tilbyder granskning af tidsplaner, udarbejdelse af nye tidsplaner og som input til generel vurdering af projektkvalitet, hvor tiden spiller en rolle. Outputtet er en troværdig tidsplan, der holder i praksis, fordi den bl.a. tager højde for entreprisernes rækkefølge, jævnt flow og jævn bemanding og bygger på konkrete erfaringer med processers udførelsestid, når f.eks. logistik, pladsforhold, arbejdsmiljøforhold og tørretider indregnes.

 

Styr på tiden?
Med de rette værktøjer holder vi snor i byggeriet. Bygherre får mulighed for at planlægge og styre projektets ressourcer – en forudsætning for at skabe sammenhæng og en stabil bemanding på pladsen og optimale muligheder for et bedre samarbejde parterne imellem.

En realistisk tidsplan med løbende opfølgning giver mulighed for både at løse udfordringer og optimere, hvor der er mulighed for at ændre på rækkefølge og processer. Med udgangspunkt i tidsplanen tager vi stilling til kritiske perioder og aktiviteter allerede i projektets tidligste faser. Problemer kan foregribes, inden de opstår og uforudsigelige hændelser kan håndteres. Det hindrer unødige forsinkelser og stilstand i projektet.

Udover et byggeri afleveret til tiden i den rette kvalitet kan bygherren med en solid tidsplan afklare, om byggeriet hænger sammen rent økonomisk.

 

Realistiske, overskuelige tidsplaner tilpasset udbudsform
Samkøring af entreprenørens tilbudsliste og arbejdstidsplan
Validering og optimering af tidsplaner
Lokationsbaseret planlægning
Last Planner og styring af lean på pladsen
Tidsplan der holder i praksis

 
 
Udbyder
V2C ApS
Torveporten 2
2500 Valby
Danmark

Anna Misztal D' Abadia
Telefon: +45 20605068

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.125