23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Hydraulikslanger

Udløber
21. januar 2029

Vi fremstiller og udskifter hydraulikslanger, så du får en løsning der passer til dit behov
Mangler du hydraulikslanger, kan du kontakte Brdr. Petersen’s Maskinfabrik. Vi kan fremstille en slange der matcher den applikation du har, og som passer til dit behov. Vi tilbyder også at foretage udskiftning af hydraulikslanger i dit system, hvis der skulle være behov for det.

Vi hjælper med hydraulik slanger og andre komponenter i hydrauliksystemer
Hydraulik er en avanceret trykdrevet proces. Der indkapsles en væske, der består af olie. Trykket i væsken skaber kinetisk energi, der kan omdannes og bruges til fremdrift. Processen skaber et stort pres, på de materialer der bruges, og derfor er det vigtigt at benytte modstandsdygtige produkter i systemet, for at holde processen kørende. Vores hydraulikslanger er lavet af et kvalitetssikkert materiale, så det holder i mange år.

Vores hydraulikslanger er desuden godkendt af Det Norske Veritas, og lever derfor op til sikkerhedskravene.

Vi har stor erfaring indenfor hele den hydrauliske proces, og kan hjælpe i enhver situation
Hydraulisk styring på både, gør styring af båden lettere, og reducerer mængden af modstand. Hos Brdr. Petersens Maskinfabrik har vi et indgående kendskab til hydraulik og hydrauliske systemer. Vi kan derfor sikre dig et kvalitetsprodukt, der er tilpasset den løsning du skal bruge.

Herudover kan vi være behjælpelige med reparation eller fremstilling i andre dele af hydraulik anlæg. Vi kan blandt andet tilbyde vores faglighed indenfor følgende emner:

  • Hydraulikolie
  • Hydraulikpumper
  • Koblinger
  • Cylindere
  • Andre reservedele
  • Montering af hydraulisk styring


Har du brug for hjælp til noget vi ikke har skrevet på listen, kan vi sandsynligvis også hjælpe med det. Du kan altid kontakte os, så ser vi hvad vi kan gøre.

Brdr. Petersens Maskinfabrik Gilleleje A/S
Carl Petersensvej 2
3250 Gilleleje
Gribskov Kommune
Danmark
CVR nummer: DK74047912
P nummer: 1002420327

Kontaktperson

JP
Jørgen Petersen
jp@brdrpetersen.dk

Send til en kollega

0.078