23948sdkhjf

DVV giver tryghed i vinduesvalget

Tilbydes
Udløber
27. juni 2025

Det danske kvalitets- og garantimærke for vinduer og yderdøre sikrer forbrugeren tryghed når der bygges nyt eller når vinduerne skal skiftes.

I Danmark har vi en rig og varieret facadearkitektur. Lige fra bindingsværk med bondehusvinduer, over røde teglsten med dannebrogsvinduer til moderne, minimalistiske bygninger med store vinduespartier fremstillet i slanke profiler.

Vinduerne skal passe til huset
De fleste er enige i, at det hele skal passe sammen, så hver enkelt bygningsdel er med til at understøtte bygningens arkitektoniske harmoni. – Måske endda i et samspil med kvarterets øvrige bygninger.

Når der bygges nyt, sørger arkitekten for at de enkelte bygningsdele passer til den stil, huset har.

Når der renoveres, er det ofte den enkelte bygningsejer eller håndværker, som står med de æstetiske overvejelser.

Heldigvis kan alle de forskellige typer af vinduer, der findes, leveres i den anerkendte og certificerede kvalitet, som kendetegner DVV-mærket.

DVV står for kvalitet og garanti
Det er brancheforeningen VinduesIndustrien, som står bag det kendte og respekterede DVV-certifikat. Foreningen har 46 medlemmer, som har forpligtet sig på at leve op til en fælles garantiforpligtelse og kvalitetsstandard.

Når et vindue eller en yderdør er DVV-mærket, betyder det, at producenten er underlagt en uvildig fabrikskontrol 1-2 gange om året. Her bliver virksomhedens kvalitetsstyring og færdige elementer kontrolleret for, om de opfylder de krav til for eksempel konstruktion, ydeevne, materialer og overflader, som er specificeret i VinduesIndustriens tekniske bestemmelser for fremstilling af vinduer og yderdøre.

Vinduer og yderdøre, der er DVV-mærket, giver dermed forbrugeren en sikkerhed for, at produkternes kvalitet er i orden og egner sig til det danske klima. Det er tryghed i vinduesvalget.

Kort om DVV
DVVvinduer og -yderdøre er herhjemme og i udlandet kendt for høj kvalitet og flot finish samtidig med, at der stilles høje krav til energieffektivitet og indbrudssikring.

Se mere om DVV kvalitets- og garantiordningen og find producenterne på www.dvv.dk
Udbyder
Vinduesindustrien

Vinduesindustrien
Inge Lehmanns Gade 10, 5
8000 Aarhus C
Danmark

Johny H. Jensen
Telefon: +45 31902090

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.172