23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Maskinværksted

Udløber
15. maj 2029

Har du en specialopgave, der kræver de helt rigtige hænder?
Har du brug for et maskinværksted til at udvikle eller specialfremstille et emne, kan det være, at vi kan hjælpe. På vores maskinværksted har vi igennem årene prøvet at arbejde med lidt af hvert, og vi kan derfor påtage os særlige specialopgaver i drejning, fræsning og planslibning, der kræver en specialiseret viden. Vores uddannede industriteknikere står klar til at hjælpe med at få lige det resultat, du ønsker.

Vores maskiner og faciliteter på værkstedet
Vores maskinværksted er udstyret med maskiner og faciliteter, så vi kan udføre følgende:

Drejning:

Drejning af emner som aksler, cylindre, gevind osv. på maks. L3000* D1000 mm
Fræsning:  Vi kan klare fræsning af emner på maks. 1500*300 mm
Planslibning: Vi sliber emner, som kræver stor nøjagtighed, og som skal være helt plant
Vi er lagerførende i stangstål, rør i aluminium, jern og rustfrit stål 
Vi er lagerførende i hydraulikfittings og slanger 
Hvis du skal have lavet svejsearbejde på skibe eller stålkonstruktioner, er det et arbejde for vores smedeværksted. Det kan du læse mere om her.

Eksempler på maskinværkstedets arbejde
Har du en husbåd eller et andet bevaringsværdigt skib, som du skal have renoveret, kan vi for eksempel være samarbejdspartner på det. Vi har på vores maskinfabrik også arbejdet med modernisering af fyrtårne, så de blandt andet bliver mere miljøvenlige. I 2017 var vi i samarbejde med DTU med til at fremstille og opsætte nye lejesystemer på flere fyr langs den norske vestkyst. Systemet er den mekanik, der får linsen i fyret til at rotere rundt om lyskilden. Det nye og moderne system har erstattet den gamle løsning, hvor linsen flød i et bad af kviksølv.

Hvis du er usikker på, hvad din opgave kræver eller har brug for rådgivning og vejledning, er du velkommen til at kontakte vores maskinværksted sjælland for en uforpligtende samtale. Du kan ringe til os på telefonnummer 4830 0136.

Et maskinværksted med 90 års erfaring
Brdr. Petersens Maskinfabrik er en familieejet virksomhed, der har ligget på Gilleleje Havn i over 90 år. Vi har specialiseret os inden for skibsfart og det maritime og er certificeret af Søfartsstyrelsen. Meget af arbejdet udfører vi på Gilleleje Havn, og vi samarbejder ofte med malere og bådebyggere. På havnen kan vi tilbyde reparationer og vedligeholdelse af skibsfartøjer på 300 ton.

Har du spørgsmål til en opgave, som du gerne vil have os til at udføre, er du meget velkommen til at ringe til os på telefonnummer 4830 0136.

Brdr. Petersens Maskinfabrik Gilleleje A/S
Carl Petersensvej 2
3250 Gilleleje
Gribskov Kommune
Danmark
CVR nummer: DK74047912
P nummer: 1002420327

Kontaktperson

JP
Jørgen Petersen
jp@brdrpetersen.dk

Send til en kollega

0.11