23948sdkhjf

Sådan giver din forsendelse gode kundeoplevelser

Tilbydes
Udløber
28. september 2020

 

En god forsendelse er en god oplevelse
Der er ikke noget, som en mislykket forsendelse, der kan ødelægge dine kunders købsoplevelse. Derfor har vi alt det, der skal til for at sikre dine produkter maksimal beskyttelse. Blandt andet kasser, forsendelsesposer, tape, bobleplast og kuverter.

Vi har løsninger til ethvert formål. Både omkostningseffektive løsninger og bæredygtige løsninger. Og vi kan specialfremstille din emballage, så du kan bruge den til at styrke dit image og brand.

Se mere i vores kataloger.Optimal beskyttelse af dine varer
Vores forsendelsesemballage og forsendelsesposer er designet til at beskytte dine produkter optimalt under transport og forsendelse. Til særligt følsomme produkter kan du med fordel anvende bølgepap, boblefolie eller kassefyld for at beskytte produkterne mod slag, stød og ridser. Hvis du vil undgå, at snavs, støv og fugt trænger ind i produkterne og beskadiger dem under transporten, er forsendelsesposerne det helt rigtige at vælge.

Alle vores forsendelsesposer er forsynet med en smart selvklæbende lukkemekanisme, der gør det nemt for dig og dine medarbejdere at håndtere og anvende poserne. Postæsker og papkasser bør lukkes og forsegles ved brug af pakketape. Du kan med fordel gøre som os og bruge vores ergonomiske tapedispenser, der gør det nemt at udrulle og påsætte pakketapen omkring forsendelsesemballagen.

Gør det let at pakke
Vi forhandler et bredt og fuldt sortiment af forsendelsesemballage og tilbehør til dig, der har behov for at sende eller fragte dine produkter, eksempelvis fra din webshop.

I sortimentet finder du blandt andet forsendelsesposer, papkasser og postæsker i mange forskellige størrelser samt paprør, flamingofyld, bølgepap, boblefolie, boblekuverter, strækfilm og pakketape.

Med vores

forsendelsesemballage

vil vi gøre det nemt for dig og dine medarbejdere at emballere og beskytte dine produkter i forbindelse med transport og forsendelse.

Vi er kan også specialfremstille en række forskellige emballagetyper nøjagtigt til dine behov.

Kontakt os nu.Forsendelse med logo
Hvis du ønsker unik og personlig forsendelsesemballage, der matcher dine produkter, er du derfor velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. 

Vi fremstiller forsendelsesemballager i mange forskellige størrelser, former og farver nøjagtigt efter dine anvisninger, og vi kan desuden fremstille forsendelsesposer med tryk og forsendelsesposer med logo med henblik på at markedsføre din virksomhed eller din webshop over for dine kunder.

Skal vi ringe dig op?

Vi har guidet 1.000+ af danske og internationale virksomheder - skal vi også hjælpe dig med forsendelse?

Ring til os i dag (hverdage 8:00-16:00) på telefon 48 24 29 00.

Eller send en mail.

 
Udbyder
Scanlux Packaging A/S
Kratbjerg 308
3480 Fredensborg
Danmark

Telefon: +45 48242900

Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.109