23948sdkhjf

NICOMAC indretter renrum på HOSPITAL i London

Tilbydes
Udløber
7. juni 2025


Royal Free Hospital er et af de største hospitaler i London med en suite af GMP laboratorier blandt de mest avancerede centre for celleterapi i verden.

Laboratoriet stiller hæmatopoietisk stamcelle (HSC) manipulation og bearbejdning til rådighed, og producerer kompleks celle- og væv medicin.

Centre for Cell Gene & Tissue Therapy (center for cellegen- og vævterapi) producerer ikke blot rutinemæssigt blodstamcelleprodukter til patienter med blodkræft, men som noget endnu vigtigere, er det et specialiseret center med mulighed for at lave medicin fra menneskelige celler og væv til behandling af komplekse sygdomme. Det var banebrydende som det første til at foretage transplantation af stamcelleskabt luftrør på et barn, og arbejder nu med fremstilling af såkaldte voice boxes til kræftpatienter.

Nicomac designede en helt glat væg til renrumsbrug med GMP patenteret profil som kunne afmontere glasset uden at røre gulv eller loft. Glas giver større mulighed for opsyn, skaber et mere venligt arbejdsmiljø og gør det muligt at kontrollere renrummet udefra, hvorved nogle problematikker omkring kontamination også elimineres.

Nicomac: Innovation, certificeret høj kvalitet, førsteklasses materialer, teknologi, detaljeret design, profesionelt installationsteam, hurtig og proaktiv service.
"Nicomac er et troværdigt, pålideligt og kundededikeret firma med to fremstillende fabrikker, 476 ansatte og et financielt stærkt og konkurrencedygtigt fundament. Vi har færdiggjort mere end tusind renrumsprojekter i 47 lande i hele verden, med mere end tusind tilfredse kunder til følge. Vi er siden 1977 kundens mand, og det vil vi fortsætte med at være".

(Se i øvrigt vedhæftede pdf.)

For yderligere oplysninger kontakt KAI ERICHSEN A/S v/Peer Juul Andersen: 40561247

 

 
Udbyder
Kai Erichsen A/S

Kai Erichsen A/S
Gersonsvej 13
2900 Hellerup
Danmark

Peer Juul Andersen
Telefon: +45 40561247

Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.125