23948sdkhjf

Lad os vise dig vejen til en smartere produktion

Tilbydes
Udløber
31. januar 2020

FANUC ROBOSHOT er den eneste CNC styret sprøjtestøbemaskine på markedet.

FANUC Roboshot er i særklasse den mest præcise sprøjtestøbemaskine grundet FANUC's CNC styringer kombineret med FANUC's Servo motorer. Ingen anden producent producerer både styring og motorer, hvorfor FANUC har en uovertruffen høj kommunikationshastighed mellem styring og motorer. Den kan håndtere en utroligt bred vifte af sofistikterede emner inden for sprøjtestøbning.

ROBOSHOT benytter den sidste nye CNC-præcisionsteknologi fra drejning og fræsning, til elektrisk sprøjtestøbning. Resultaterne er større hastighed, høj præcision og utroligt korte cyklustider, ved fremstilling af ensartede emner i høj kvalitet.

Den banebrydende teknologi byder på:

Repeterbarhed, du kan stole på - Uanset hvor mange komponenter, du producerer på en FANUC Roboshot, er hastighederne altid konstante, og det garanterer dig et meget højt niveau af ensartethed og præcision.

Enestående formbeskyttelse - Roboshots AI Mould Protection-funktion giver en uovertruffen beskyttelse, ved at måle trykket på formen og forhindre, at formen lukkes, hvis der skulle opstå forhindringer. Tillægs funktioner beskytter udstødere og formdele mod slidtage, så dine vedligeholdelses omkostninger reduceres markant.

Høj-præcisionsstøbning - FANUC Roboshot er perfekt til høj-præcisionstøbning af linser og connectorer. Den er udstyret med energibesparende servomotorer og en omfattende pakke af funktioner til store sprøjtestøbnings opgaver og er dermed også ekstremt alsidig.

Hurtigere CNC-kontrolleret acceleration - Takket være dens CNC-kontrollerede servodrivsystem kan FANUC Roboshot prale af den hurtigste acceleration på markedet. Resultatet: hurtigere processer, ingen ventetid og kontrol af et lukket kredsløb i realtid.

Uovertruffet lavt energiforbrug - Roboshot bruger 10-15 % mindre energi end tilsvarende elektriske maskiner og op til 70 % mindre end sammenlignelige hydrauliske maskiner takket være intelligent genindvinding af energi og den overlegne FANUC-servoteknologi.

100 % eldrevne akser - Det er kun FANUC Roboshot, der fås med ene el-drevne akser og 4 servomotorer som standard, hvilket giver direkte inertifri kontrol med maksimal præcision.

Producerer du kvalitets plast?
Aplica kan hjælpe dig med at blive endnu bedre.

Kravene til plast og verifikation af emnernes kvalitet øges konstant, derfor er det vigtigt at have det rigtige udstyr.

Hvad enten du producerer ekstruderede, blæsestøbte eller sprøjtestøbte emner er den vigtigste del den råvare som emnerne bliver fremstillet af, samt ikke mindst hvordan råvaren bliver håndteret i din produktion. Motan har markedets bredeste program af udstyr til råvarestyring, lige fra materialet ankommer, hvad enten det er i sække, Octabin, Big Bags eller i tankvogn, så har vi udstyr som hjælper dig hele vejen frem til der hvor du skaber værdi.

Har du brug for yderligere information, er du meget velkommen til at kontakte os direkte på mail: info@aplica.dk eller tlf. 43 44 33 00.
Udbyder
Aplica ApS
Betonvej 7
4000 Roskilde
Danmark

Maria B. Nørbæk
Telefon: +45 28300620


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.143