23948sdkhjf

Lovpligtig næringsberegning og -deklaration af fødevarer

Tilbydes
Udløber
28. november 2023

I Dankost tilbyder vi via vores program Dankost Pro at bistå med standardisering af dine produkter i fødevarebranchen. Vores program omfatter standardfunktionalitet som sikrer, at din virksomhed overholder de gængse krav til næringsoplysninger og mærkning.

Vi kan tillige bestå med konsulenthjælp til at få oprette en hensigtsmæssig struktur samt inddatering af råvaredata. Herunder udarbejde særlige udskrifter fsv. design, sprog, størrelse eller hvilke krav der måtte være relevant for netop jeres virksomhed. Selvfølgelig håndterer vi også samme produkter i sprogvarianter, hvilket letter administrationen ved eksport. Når du vel er igang har programmet tillige mulige for at udskrive datablade til B2B markedet.

Et ekstra tvist er at du i programmet kan simulere nye produkter både fsv. næringsværdier, men også kostprisen på produktet i fald dine råvarer er oprettet og ajourført med korrekte kostpriser. Simuleringerne kan ske flere flere niveauer, f.eks. enkelproduktet eller en æske med varianter. Netop dette er noget vi ser en øget efterspørgsel efter hos større virksomheder, hvor det ekstisterende ERP-system typisk kommer til kort.

Anvender du i forvejen, eller overvejer, GS1 Trade Sync er vi også en af få godkendte dataleverandører her til.
Udbyder
Matilda FoodTech Danmark

Matilda FoodTech Danmark
Prags Boulevard 80, 4. sal
2300 København S
Danmark

Jannie Svendsen
Telefon: +45 40702490

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.159