23948sdkhjf

Internet of Things

Tilbydes
Udløber
21. november 2020

Forbered dig på en ny, opkoblet verden. En verden, hvor mennesker og maskiner sammen finder nye løsninger til intelligente gadgets, intelligente biler, intelligente fabrikker, intelligente hjem og intelligente byer.
 
I 2020 vil der være mere end 200 milliarder tilsluttede enheder, dvs. opkoblede elementer og maskiner, som kommunikerer med hinanden. Det er et net af forbindelser, som er gjort muligt med innovativ ny teknik, og som resulterer i en intelligent industriel revolution: Internet of Things.

Den digitale fremtid
Ved hjælp af eksempelvis sensorer kan man overføre forskellige oplysninger, om tilstand, temperatur, bevægelse og position. Man kan måle, hvordan et produkt faktisk anvendes, og hvor godt produktionen er trimmet. Mulighederne er uendelige. Derudover er det muligt at kommunikere med hinanden og dele data. 

Fremover bliver et af de vigtigste konkurrenceparametre at eje og frem for alt, at kunne sortere i og anvende den store informationsmængde, Big Data, til at skabe nye markeder, forretningsmodeller og indtægter.

Udviklingspartner med lang erfaring
Prevas har lang erfaring i at hjælpe forskellige brancher med at finde løsninger inden for dette område. Prevas' kompetencer inden for indlejrede systemer og industrielle IT-løsninger, samt vores viden om applikationer og processer inden for mange forskellige områder gør os til den perfekte partner til projekter, der involverer Internet of Things. 

Vi hjælper dig med:

  • Forstudier
  • Programmer og projektledelse
  • Analyse og redesign
  • Kundeoplevelser


Læs mere om Internet of Things på vores hjemmeside:
Big Data og opkoblede enheder
Internet of Things – nye muligheder
Center of Excellence M2M – opkoblede enheder

Om Prevas 

Som ekstern udviklingspartner, med spidskompetencer indenfor software, elektronik, mekanik og projektledelse, er Prevas og vores konsulenter, specialiserede i at bidrage som den manglende puslebrik for at sikre at der findes den mest optimale løsning for vores kunders produktudviklingsprojekter. Højteknologiske løsninger, udviklet af Prevas, har afsæt i vores mission om at levere kvalitetssikrede produktudviklingsløsninger og vores passion for innovative teknologier, som giver forøget produktivitet og innovativ konkurrencekraft. Læs mere om Prevas på www.prevas.dk eller følg @prevasdenmark
Udbyder
Prevas A/S
Lyskær 3 EF / Hedeager 3
2730 Herlev / Aarhus N
Danmark

Søren W. Mathiasen
Telefon: +45 33159090


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.203