23948sdkhjf

PCB Layout

Tilbydes
Udløber
18. november 2020

Prevas tilbyder PCB layout konsulenter der kan indgå on-site i vores kunders udviklingsteam eller som en del af et skræddersyet projektteam i til større opgaver. Opgaverne kan være fra få dage til adskillige måneder og opgaverne kan f.eks. dække design, test, kravspecifikation og dokumentation - afhængig af kundens behov. Vores medarbejdere er opfostret med kritisk sans, vi udvikler konstant vores omfattende komponentbibliotek, og vores fleksible proces sikrer, at du kan komme med alt fra skitser til layout klart diagram.

Prevas PCB layout team har mange års erfaring med design, der inkluderer:

  • Switchmode power supply med hensyn til returstrømmen - med små footprint.
  • AD/DA-konvertere, kompleks analog to digital forsyningssplit-layer.
  • EMC korrekte design
  • Signal intrigritetsanalyse, crosstalk, afkobling og impedans-kontrollerede signaler.
  • Via-teknologier som Plug Microvia i Path, Emdedded-via, og Stack-via design.
  • Differentielt impedance-matchning og high speed design.
  • 3D PDF project output, og ODB++ produktions format.


Stærke værktøjer og stor komponent base
Prevas udfører PCB layout i Orcad Allegro og Altium, og har optimalt udstyr og den fornødne viden til at integrere kundens design i vores IPC Footprint database med mere end 10.000 prædefinerede komponenter. Vi udfører enkel- til multilayer med stor komponenttæthed. Prevas laver PCB layout design med embedded flex i FR4 eller wire bonding og andre speciale teknologier. Læs mere om Prevas' kompetencer indenfor PCB Layout på vores hjemmeside.

 

Om Prevas

Som ekstern udviklingspartner, med spidskompetencer indenfor software, elektronik, mekanik og projektledelse, er Prevas og vores konsulenter, specialiserede i at bidrage som den manglende puslebrik for at sikre at der findes den mest optimale løsning for vores kunders produktudviklingsprojekter. Højteknologiske løsninger, udviklet af Prevas, har afsæt i vores mission om at levere kvalitetssikrede produktudviklingsløsninger og vores passion for innovative teknologier, som giver forøget produktivitet og innovativ konkurrencekraft. Læs mere om Prevas på www.prevas.dk eller følg @prevasdenmark.
Udbyder
Prevas A/S
Lyskær 3 EF / Hedeager 3
2730 Herlev / Aarhus N
Danmark

Søren W. Mathiasen
Telefon: +45 33159090


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.14