23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Bearbejdning

Udløber
20. september 2025

CNC- & automatdrejning & fræsning

Gennem årene har Folmer Svendsen A/S arbejdet målrettet på at levere et varieret udbud af supply chain services som reducerer omkostningerne i vore kunders leveringskæde, selvfølgelig uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Mere end 95% af de støbte og sænksmedede emner fra Folmer Svendsen A/S leveres, som følge af kundeønske, inklusiv maskinbearbejdning. Derudover kan vi også levere et bredt spektrum af drejede og fræsede emner fra stang, profil eller blok. Emnerne produceres på avancerede CNC bearbejdningscentre og drejeautomater, såvel CNC som multispindel afhængig af opgaven.

Alle materialer og størrelser.

Vi leverer drejede emner i størrelse fra få millimeter i diameter til større fræsestrukturer og –emner. Med fokus på kvalitet, har vi oparbejdet et net af samarbejdspartnere så varieret, at det gør os i stand til at levere i næsten alle tænkelige materialer: fra let bearbejdelige som messing og automatstål, over aluminium, rustfrie stålkvaliteter til svært bearbejdelige materialer som inconel og titanium.

Varierende seriestørrelser og kompleksitet.

Folmer Svendsen varetager produktion af simple emner i større antal til meget komplekse emner. Alt efter emnestørrelse og kompleksitet varetager vi seriestørrelser fra enkeltstyks produktion til millioner.


Vi gør arbejdet færdigt.

Vi leverer gerne emner med varmebehandling, udglødning eller hærdning samt overfladebehandling. Endelig varetager vi også gerne montageopgaver knyttet til de bearbejdede emner. Alt naturligvis til konkurrencedygtige priser.

Folmer Svendsen A/S
Strandvejen 102E, 4.
2900 Hellerup
Gentofte Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18243776
P nummer: 1001462580

Kontaktperson

MK
Morten Kure
Direktør
mk@folmer-svendsen.dk

Send til en kollega

0.063