23948sdkhjf

Specialdesignede fliser i højstyrkebeton fra Contec Prefab A/S

Tilbydes
Udløber
31. december 2021

Hos Contec Prefab A/S har vi stor erfaring med specialfremstilling af fliser og klinker i højstyrkebeton og terrazzo. Vi har før været involveret i spændende projekter og vores arkitekt- og designafdeling hjælper gerne med individuelle løsninger og udvikling af unikke designs. Vi specialfremstiller fliser og klinker i forhold til kundens specifikke ønsker, både i forhold til form, farve, overflade, mønster, ledelinjer mm. Dette muliggør optimerede, skræddersyede løsninger hvor kunden har ekstraordinære muligheder for selv at påvirke flisens/klinkens udseende, det er kun er fantasien der sætter grænser.

I forbindelse med det prisbelønnede byggeri, Havnehusene på Århus Havn, har Contec Prefab designet en særlig flise til beboercaféen, hvor inspirationen til fliserne er hentet i byggeriets placering blandt sejlbåde og joller i havnen. Flisernes mønster er en abstraktion over skibssejl og er på den måde en diskret reference til det omgivende maritime miljø.

Er du interesseret i en helt unik flise/klinke designet til et specifikt projekt, sted eller formål, eller vil du høre mere om vores standard sortiment, er du velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar med gode råd og vejledning. Ring til os på 86280290 eller se nærmere på:

www.contec-prefab.dk

.
Udbyder
Contec Prefab A/S

Contec Prefab A/S
Axel Kiers Vej 30
8270 Højbjerg
Danmark

Dennis Serwin
Telefon: +45 23999367

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.188