23948sdkhjf

Få papir på din ansvarlighed

Tilbydes
Udløber
18. maj 2022

Vis dine kunder, at dine produkter er fremstillet med respekt for mennesker og miljø. Med en Chain of Custody-certificering sikrer du, at alle led i forsyningskæden er bæredygtige, ansvarlige og lovlige.

Hos NEPCon har vi over 20 års erfaring med bæredygtig skovforvaltning. Vi udsteder både FSC®- og PEFC™-certificeringer, og vi hjælper dig med at afklare hvilken type certificering, der passer bedst til din virksomheds behov.

Som certificeret virksomhed kan du bruge FSC®- eller PEFC™-mærket på dine produkter og i markedsføringsmateriale. De populære og letgenkendelige mærker er dine kunders garanti for, at din virksomhed støtter bæredygtig og ansvarlig skovdrift, og giver dig adgang til de mange private og offentlige udbud, der stiller krav om certificering. Samtidig giver en certificering større gennemsigtighed i de forskellige produktions- og handelsprocesser og kan derfor hjælpe dig med at sikre mere effektiv styring.

Vi hjælper dig hele vejen gennem certificeringen trin for trin: fra afklaring af dine præcise behov til forberedelse og gennemførelse af audit. Du får en fast kontaktperson hos os, og vi tilbyder guides, eksempler og kurser, der ruster dig til at få mest muligt ud af din certificering.

Læs mere om dine muligheder for at blive certificeret her:

http://www.nepcon.net/da/fsc

/

http://www.nepcon.net/da/pefcFSC®A000535
Udbyder
NEPCon Certificering - Preferred by Nature

NEPCon Certificering - Preferred by Nature
Søren Frichs Vej 38K, 1.
8230 Åbyhøj
Danmark

Kent Skovgaard
Telefon: +45 3156 5927
Fax: +45 86181012

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.141