23948sdkhjf

RoboTool A/S - Intelligente robotanlæg. Vi kan håndtere og palletere dine produkter.

Tilbydes
Udløber
31. december 2021

Vi har leveret et robotanlæg til ordrehåndtering og palletering hos Kamstrup i Skanderborg. Virksomheden producerer måleløsninger til hele verden. Her betjener robotten 8 pakkelinjer med Europaller og Euro Tainere. Se filmen om anlægget herunder.

UDFORDRINGEN
Virksomheden ønskede at spare hele håndteringen ud til et mellemvarelager - og undgå at have mange paller stående med åbne ordrer. Samtidig ønskede man at få fjernet de tunge løft og gentagne bevægelser ved pakkearbejdet.

LØSNINGEN
Fem produktionslinier er koblet på et 100 meter langt transportbånd, som samler alle kasserne med de færdigproducerede varer. Kasserne kører hen ind i et stort loop, som fungerer som bufferlager, indtil hele ordren er pakket. Robotten plukker de enkelte kasser fra loopet og sætter til sidst en adresselabel på forsendelsen.

Robotcellen har en indbygget værktøjsveksler, så robotten selv kan skifte værktøj, når den skal håndtere papkasser eller Europaller.

SE FILMEN
Du kan se filmen med robotanlægget her.

http://www.robotool.com/qrlinks/robotool...FÅ ET UFORPLIGTENDE ROBOT-TJEK
Vi vil gerne være din samarbejdspartner, når det handler om at automatisere. Du kan få et uforpligtende robot-tjek, hvor vi gennemgår de produktionsprocesser, du har fokus på.

Ring til vores projektrådgiver Niels Hansen på tlf. 7697 8888 i dag og aftal et møde
- eller send en email til Niels på nh@robotool.com.

OM ROBOTOOL
RoboTool er en moderne automationsvirksomhed og vores kernekompetence er robotteknologi og projektering af fuldautomatiske anlæg, hvori der indgår robotter.

Vores kundeportefølje indeholder blandt andre virksomheder som Danfoss, Kamstrup, HTH Køkkener, Implast, GKN Wheels, Frøslev Træ, Formpress, AC Hydraulic, Brdr. Markussens Metalvarefabrik, Brdr. Hartmann, og Teknos. Du kan se film og læse om konkrete cases og referencehistorier på vores webside.
Udbyder
RoboTool A/S

RoboTool A/S
Vestermarksvej 10
6600 Vejen
Danmark

Uffe Rasmussen
Telefon: +45 76978888

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.127