23948sdkhjf

RoboTool A/S - Intelligente robotanlæg. Vi kan øge din produktivitet.

Tilbydes
Udløber
31. december 2021

Vi kan automatisere dine produktionsprocesser, så de fremadrettet fungerer helt eller delvist med robotter. Det betyder ofte, at du kan øge hastigheden på en produktionslinje, sikre en mere ensartet kvalitet - og samtidig forbedre arbejdsmiljøet.

Vores robotløsninger er ofte tjent hjem i løbet 2 år.
Eksempelvis har vi leveret et mobilt robotanlæg til NOV Flexibels i Kalundborg, som betyder, at virksomheden kan køre 20% hurtigere på produktionslinjen.

Du kan læse casen på dette link.Vi vil gerne være din samarbejdspartner, når det handler om at automatisere. Du kan få et uforpligtende robot-tjek, hvor vi gennemgår de produktionsprocesser, du har fokus på.

Ring til vores projektrådgiver Niels Hansen på tlf. 7697 8888 i dag og aftal et møde - eller send en email til Niels på nh@robotool.com.

OM ROBOTOOL
RoboTool er en moderne automationsvirksomhed og vores kernekompetence er robotteknologi og projektering af fuldautomatiske anlæg, hvori der indgår robotter.
Vores kundeportefølje indeholder blandt andre virksomheder som Danfoss, Kamstrup, HTH Køkkener, Implast, GKN Wheels, Frøslev Træ, Formpress, AC Hydraulic, Brdr. Markussens Metalvarefabrik, Brdr. Hartmann, og Teknos. Du kan se film og læse om konkrete cases og referencehistorier på vores webside.
Udbyder
RoboTool A/S

RoboTool A/S
Vestermarksvej 10
6600 Vejen
Danmark

Uffe Rasmussen
Telefon: +45 76978888

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.187