23948sdkhjf

KSM Group

Hos KSM Group er vi specialister i kompleks spåntagende bearbejdning og fremstilling af industrielle komponenter af metal

Vi har siden 2018 investeret over 15 mio. kr. i en ny fabrik i Polen, nye maskiner i Danmark og styrket organisationen og processerne på begge fabrikker. Med disse investeringer har vi ønsket at sikre os, at vi også i fremtiden står stærkt. KSM Group`s ejere har med dette udgangspunkt en klar vækst-strategi i de kommende år.

En af grundstenene i vores arbejde er, at vi altid tilstræber at være den rigtige leverandør, og med de mange tiltag kan vi fortsætte det tætte og tillidsfulde samarbejde med vores kunder – ligesom vi glæder os til at gøre endnu flere kommende kunder tilfredse i fremtiden. Vi værdsætter den interesse, vi møder i markedet for vores virksomhed baseret på tillidsfuld dialog og brede kompetencer. 

Kompetencer
Vi har igennem snart 50 år oparbejdet en række specialer indenfor særligt kompleks spåntagende CNC-bearbejdning og svejste konstruktioner. Specialer der sætter os i stand til at løse langt de fleste opgaver.
På nuværende tidspunkt arbejder vi blandt andet med kunder indenfor energi-, transport-, offshore- og marinesektoren. Ligeledes er maskinbyggere i bred forstand inden for mange industrier en fast del af kundekredsen.

Vi ønsker at gøre det nemt for kunden. Derfor kan vi:

  • CNC-bearbejde emner fra 5 kg til 12 ton og størrelser op til 3 x 2 x 6 meter
  • Svejste konstruktioner op til 10 meter (krankapacitet 20 ton)
  • Komplicerede emner med snævre tolerancer og mange operationer
  • Sandblæsning-/maleafdeing og afdeling til fremstilling af emballage. 
    Teknisk afdeling bestående af ingeniører og teknikere, der produktionsmodner ud fra kundens tegninger, laver dokumentation, indkøber materialer og faciliterer gennemførelsen af produktion. Sagt med andre ord: KSM overtager den fulde opgave, hvis kunden ønsker det
  • Turnkey projekter: Totalløsninger hvor vi står for køb af materialer, svejsning, spåntagende bearbejdning, overfladebehandling, montage, afsluttende funktionstest, kvalitetsplan og evt. 3D-målerapport
  • Kvalitetssikring i henhold til egne og kundens specifikation.

 
Stor maskinpark og 3D ”state-of-the art” målecenter
Vi råder i dag over en moderne maskinpark, i både Danmark og Polen. Vi har en bred vifte af maskiner. De fleste af vores maskiner er CNC-styrede, og de manuelt betjente maskiner er alle udstyret med digitalt måleudstyr, så vi til enhver tid kan arbejde efter angivne tolerancer.
Store som små emner stiller øgede krav til et godt datagrundlag, og med vores “State of the Art” 3D målecenter sikrer vi et præcist og sikkert grundlag med fuld sporbarhed. Vores målecenter muliggør 3D opmåling med dimensioner op til 4 x 3 x 2 meter.
 

Hvem er vi
KSM Group er en danskejet koncern med Kurt Sørensen Maskinfabrik A/S som hovedvirksomhed og ejer af det polske datterselskab KSM Poland. Al fakturering foretages gennem den danske virksomhed. Gruppen beskæftiger over 100 medarbejdere på de 2 lokationer i Danmark og Polen. Virksomhederne i gruppen har internt supplerende kompetencer, så gruppen tilsammen kan levere store, komplekse systemleverancer til industrien.

Nyheder

Nyeste kompetencer

Fakta om KSM Group

Adresse
KSM Group
Alsvej 12
8940 Randers SV

Region
Danmark
Midtjylland
Randers Kommune

Telefon: +45 87114040

Fax: +45 87114041

CVR nummer: DK31588642

P nummer: 1014551723

Ansatte: 120

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Jesper Vinther Jesper Vinther
Stilling: Direktør
Direkte telefon: +45 20537788

Poul Arne Kloster Poul Arne Kloster
Afdeling: KSM Group
Stilling: Direktør
Direkte telefon: +45 42682559

Send til en kollega

0.203