23948sdkhjf
Del siden

SELCO ApS

SELCO udvikler, producerer og sælger elektronisk udstyr til følgende applikationer:

SELCO-produktserien er designet til at fungere under barske miljøforhold og er velegnet til brug i både land- og offshore-applikationer.

Vi  leverer en bred vifte af produkter, der spænder over alarmprocesovervågning, motorstyring og generatorstyringsløsninger, til generel elektrisk beskyttelse og overvågning af landbaserede og fartøjskraftsystemer.

Udvikling

SELCOs forsknings- og udviklingsteam vedligeholder og videreudvikler løbende vores produkter ved hjælp af de nyeste teknologiske udviklingsværktøjer. Dette arbejde sikrer, at systemer baseret på SELCO-udstyr giver høj fleksibilitet, nem fejlfinding og kræver ringe eller ingen vedligeholdelse. Vi mener, at konceptet giver de lavest mulige samlede ejeromkostninger.

Klassifikation

SELCO-produkter er kendt for at være af høj kvalitet og pålidelighed og opfylder kravene fra alle større marine klassifikationsselskaber såvel som I.E.C. standarder. Produkterne inspiceres af højt kvalificeret personale. Alt udstyr gennemgår halvtreds timers indbrænding inden endelig test og inspektion.

Verdensomspændende samarbejde

Sammen med lokale kolleger opretholder SELCO i dag kundeforhold i mere end 80 lande over hele verden. Vi sætter en ære i at fortsætte vores lange tradition for at servicere vores kunder.

SELCO ApS
Betonvej 11
4000 Roskilde
Danmark
CVR nummer: DK37427675
P nummer: 1021127627
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.032