23948sdkhjf

Eltronic Wind Solutions A/S

Eltronic Wind Solutions er en løsningsudbyder, der fokuserer på at øge sikkerheden, effektiviteten og forbedre vores kunders konkurrenceevne. Eltronic Wind Solutions A / S er en del af Eltronic Group med mere end 500 meget professionelle ingeniører, specialister og teknikere, der dækker kompetencer inden for en bred vifte af discipliner.

Eltronic Wind Solutions er din førende strategiske partner, når det kommer til innovative udstyrsløsninger til hele livscyklussen for vindmøller både onshore og offshore - herunder konceptdesign, produktion, transport, installation, service og nedlæggelse. Med mere end 15 års ekspertise er Eltronic Wind Solutions en af de førende eksperter inden for vindindustrien.

Vi er med dig hvert skridt på vejen

Vores ingeniører og teknikere har lang erfaring fra vindindustrien, og vi tilbyder både standardiserede produkter, der matcher de generelle markedskrav og tilpassede løsninger designet i tæt samarbejde med vores kunder. Hos Eltronic Wind Solutions mener vi, at strategiske partnerskaber med vores kunder er vejen til succes.

På vores lokationer i Danmark, Storbritannien og Kina har vi faciliteter til at opbygge prototyper, samle og udføre tests (f.eks. FAT) samt give inspektioner af en lang række udstyr og system

Fakta om Eltronic Wind Solutions A/S

Adresse
Eltronic Wind Solutions A/S
Kilde Alle 4
8722 Hedensted
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Hedensted Kommune

Telefon: +45 76740101

CVR nummer: DK40873406

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Trine Fjeldsted
Afdeling: Eltronic Wind Solutions
Stilling: Marketing Coordinator
Direkte telefon: +45 51806301

Send til en kollega

0.125