23948sdkhjf

TAON Hydraulikk

En stærk partner indenfor Hydraulik. TAON Hydraulik leverer komplette hydrauliske løsninger, hydraulikstationer og komponenter til alle formål.

TAON Hydraulik har egen produktion af hydraulikstationer og power packs.

TAON er en ingeniørvirksomhed med speciale i hydraulik. Siden 2011 har TAON Hydraulik Komponenter Aps arbejdet med at tilbyde løsninger indenfor hydraulik. Med fokus på hydraulikstationer, hydrauliske ventiler, samt handel med hydrauliske cylinder, motorer og pumper. I dag er vi en virksomhed med et komplet sortiment inden for hydraulik, som både sælger komponenter og udvikler løsninger. Vi opbygger hydrauliske pumpestationer, proportionalventiler og totalløsninger. Ligeledes sælger vi komponenter og reservedele over hele Skandinavien.

TAON leverer hydrauliske løsninger og komponenter - til både maritim, industri og landbrug,

Kvalitetsprodukter og god service til rette pris til alle kunder - uanset størrelse.
Med effektive producenter som partnere, er vi i stand til at levere komponenter til særdeles gode priser.
Vi bestræber os på at have en optimal forsyningskæde, hvor vi køber direkte ved producenten. Og de aktiviteter, vi tilføjer i form af kort leveringstid, afprøvede produkter og stabil levering, har værdi for kunderne.

Samarbejde er den bedste vej til godt, langsigtet resultat
Vi drøfter gerne, hvordan vi bedst kan lave et optimalt setup for den enkelte kunde. Åbenhed og ærlige svar er en naturlig ting hos os.

Virksomheden er baseret på et tæt samarbejde med enkelte leverandører, som er i stand til at levere kvalitetsprodukter til gode priser. Disse leverandører har været på markedet igennem mange år. Og samarbejdet gør TAON i stand til at benytte producenternes produktviden til at løse mangeartede problemstillinger.

Leverandør-kompetencer

Se alleNyheder

Se alleNyeste produkter

Fakta om TAON Hydraulikk

Adresse
TAON Hydraulikk
TAON Hydraulik
Jernet 25

6000 Kolding

Region
Danmark
Syddanmark
Kolding Kommune

Telefon: +45 24488480

CVR nummer: DK33395647

Kontaktpersoner

Anja hald
Direkte telefon: +45 24488480
Jesper Gram Jesper Gram
Afdeling: Direktør
Direkte telefon: +45 24488480
Klaes Asaa
Manju Lund

Send til en kollega

0.205