23948sdkhjf

Rådgivende Skibsingeniører Jens Kristensen ApS

Skibskonsulentfirmaet JENS KRISTENSEN virker fra Marstal på Ærø i det sydfynske øhav  og Svendborg / (Grenaa), og har med 26 år på bagen og 4 medarbejdere, oparbejdet en solid kundekreds med god opbakning i lokalområdet, men hvor den overvejende aktivitet foregår udenfor Ærø, ofte i udlandet.

Skibsteknisk rådgivning

Firmaet arbejder inden for områderne design, konstruktion, beregninger, intakt- og lækstabilitet, dokumentation til maritime myndigheder og / eller klassifikationsselskaber, inspektion og tilsyn samt øvrig skibsteknisk assistance.
Da firmaet i kraft af erfaring og et opdateret kendskab til myndighedskrav kan der tilbydes rådgivning i forbindelse med indflagning, herved kan et skibs mulighed for flagskifte vurderes, og efterfølgende kan der ydes assistance med dokumentation, opfølgning, sagsbehandling, brandplaner, stabilitet, støjmåling m.v.
Efter at have deltaget i en del nybygnings-, ombygnings- og reparationsopgaver, hvor vi har varetaget rederiers interesser mht. udarbejdelse af design, specifikation, dokumentation, godkendelser og byggetilsyn, har vi her opnået en solid erfaring, der sikrer en kvalificeret sparring.
Firmaets målsætning er at yde kunden en kvalificeret og økonomisk attraktiv assistance til enkeltopgaver, som kunden ikke selv har kapacitet til.

 

5 årlig letvægtskontrol og stabilitetsundersøgelse

Firmaet har autorisation fra Søfartsstyrelsen til at udføre letvægtsopgørelser samt udføre krængningsforsøg og udarbejde stabilitetsbøger / stabilitetsmateriale.

Arbejdet udføres efter de retningslinjer som Søfartsstyrelsen har fastsat her omkring, og efter de gældende regelværker og tekniske forskrifter for de pågældende skibstyper. For bevaringsværdige skibe, lystfiskerskibe m.v. anvendes Bekendtgørelse om teknisk forskrift om skibe til særlige formål. Ligesom Bekendtgørelse om passagerfartøjer udelukkende i fart i havneområder eller på indsøer m.v. skal benyttes for fartøjer som sejler i disse områder.

Firmaets medarbejdere har et bredt og praktisk maritimt kendskab, og idet de ansatte geografisk er placeret både i det sydfynske og ved den jyske østkyst er afstanden til mange havne i disse områder minimal.
Samtidig kan rejseudgifter med fordel ”deles” med andre skibe ved opgaver i samme havn.


Autorisation fra Søfartsstyrelsen

Firmaet er endvidere autoriseret af Søfartsstyrelsen til at udføre følgende opgaver:

Tonnage måling af skibe – udstedelse af målebreve
Støjmåling om bord på skibe.

Fornyelses- / periodiskesyn på fiskeskibe op til 15 meter

 

Er der behov for supplerende oplysninger og uddybende information er I velkommen til at rette henvendelse til nedenstående personer.

Marstal
Jens Kristensen                                                 Michael Hansen

 Tlf.: 6253 3720                                                   Tlf.: 6253 3720  
Mob.: 4037 3720                                                 Mob.: 2027 3106
Email: jkr@mail.dk                                              Email: michael@jkr-consult.

Svendborg / Grenaa

Anders Vester
Mob.: 4245 3720
Email: anders@jkr-consult.dk

 

 

 

Leverandør-kompetencer

Fakta om Rådgivende Skibsingeniører Jens Kristensen ApS

Adresse
Rådgivende Skibsingeniører Jens Kristensen ApS
Jagtvej 8
5960 Marstal
Se på kort

Region
Danmark
Syddanmark
Ærø Kommune

Telefon: +45 62533720

CVR nummer: DK33772572

Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Jens Kristensen
Direkte telefon: +45 62533720

Send til en kollega

0.11