23948sdkhjf

Saybolt Danmark A/S

Saybolt er et uafhængigt firma, som har specialiseret sig indenfor inspektion, survey, analyse og kontrol funktioner. Saybolt blev grundlagt i 1898, og etableret i Danmark i 1984. Siden har firmaet udviklet sig til et ledende og fremtrædende servicecenter, som giver præcis og pålidelig information om kvantitet og kvalitet af alle typer af produkter under afskibning, behandling og oplagring. Det gør os til den bedste samarbejdspartner for større olie- og kemikalieselskaber, leverandører, speditører, forhandlere, forsikringsselskaber og offentlige instanser, såvel som for alle øvrige virksomheder, der behøver nøjagtige oplysninger som basis for vidtrækkende beslutninger.

Saybolt er på forkant, når det gælder teknisk kompetance. Desuden har vi ingen interesse hos, eller tilknytning til nogen leverandører, indkøber, forhandler, mægler, transportør, agent eller forsikrer af nogen form for last.

Vores mål – vores eneste mål – er at give objektive og upartiske resultater og informationer.

Service er nøgleordet
Med 195 kontorer og 101 laboratorier i 96 lande, er Saybolt en global organisation, som er i stand til at give en omfattende service på såvel international som på lokal plan.

Et avanceret elektronisk datasystem sikrer hurtig og effektiv informationsudveksling mellem vore inspektører, laboratorier, kontorer og kunder overalt i verden.

Og på hovedkontoret i Rotterdam sidder nogle af verdens dygtigste specialister parat til at svare på spørgsmål 24 timer i døgnet 7 dage om ugen.

Saybolt har den kapacitet, organisation og kompetence, der skal til for at forstå og opfylde dine behov som kunde hos os.

Saybolt stiller et ekstraordinært udbud af kommercielle services til rådighed, alle udført med højeste kvalitet og pålidelighed og med den nyeste teknologi. Dette er grunden til at alle Saybolts ydelser kun udføres af veluddannede og erfarne inspektører, laboranter og teknikere. De deltager jævnligt i kurser indenfor koncernen for at sikre pålidelighed og præcision.

Se vores profil video her

Se vores brochure her

Nyheder

Fakta om Saybolt Danmark A/S

Adresse
Saybolt Danmark A/S
Fyrtårnvej 11
2300 København S

Region
Danmark
Hovedstaden
Københavns Kommune

Telefon: +45 3295 3132

Fax: +45 3295 3134

CVR nummer: DK89976219

Ansatte: 26

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Peter Munksgaard
Stilling: Direktør
Direkte telefon: +45 40261132

Send til en kollega

0.127