23948sdkhjf
Del siden

DS Stålprofil A/S

Tag- og facadebeklædning produceret i bæredygtigt GreenCoat®
DS Stålprofil producerer langtidsholdbar stålbeklædning til tag- og facade i bæredygtigt GreenCoat® stål fra SSAB. I mere end 50 år har vi være i front med effektive tag- og facadeløsninger, der imødekommer både den kreative arkitekts behov for stil, form, overflade og farvemuligheder samt bygherrens behov for løsninger, der er holdbare, nemme at håndtere samt har en fornuftig økonomi både nu og på sigt. Vi er pæredanske og bygger på et solidt fundament af erfaring og viden inden for funktionelt, energirigtigt og omkostningseffektivt byggeri i stål. Som virksomhed er vi derfor formet af et stærkt stof. Fra grunden, til fingerspidserne – og helt ind i vores faglige sjæl.

DS Stålprofil blev i 2022 som én af de første leverandører af stålprofiler Certificeret Cradle to Cradle® Bronze på vores hovedproduktgruppe: Tag- og facadeprofiler i stål. I årevis har vi desuden baseret vores produktion på bæredygtigt GreenCoat® stål fra SSAB, der er langtidsholdbart, kræver et minimum af vedligehold samt findes i utallige farver, overflader og designs.

DS Nordic Klikfals er et profil, som særligt arkitekter har kastet deres kærlighed på. Det skiller sig ud ved at være et meget stilrent design - uden synlige montageskruer. Desuden er profilet super flot i kombination med andre byggematerialer, hvilket gør det attraktivt til stort set alle typer byggerier.

Senest har vi lanceret DS Frame System, som er et fantastisk inddækningskoncept, der levers færdigt og klar til montage i præcis de mål, der er brug for.  Det sikrer hurtig montage, minimalt spild og ikke mindst en super flot finish. 

Certificeret kvalitetssikring
DS Stålprofil har siden 1993 været certificeret efter den internationale ISO 9001 standard og fra 2014 også efter EN 1090-1. Disse standarder udgør tilsammen det værktøj, der styrer kvaliteten i hver eneste ordre – fra råvare til færdigt produkt. Kvalitetssikringen sker ved egenkontrol i de enkelte led i processen. Vores interne kvalitetsmedarbejdere sikrer desuden, at vi hele tiden følger med og udvikler os i samme takt som vores kunder. Endelig har vi et eksternt certificeringsorgan, der foretager regelmæssige audits for at sikre, at vi til stadighed arbejder i overensstemmelse med kra­vene i ISO 9001 og EN 1090-1.

En moderne og international virksomhed
Et bredt program af kvalitetsprodukter, moderne produktionsfaciliteter, medarbejdere med stor byggeteknisk knowhow og en innovativ tankegang har gjort DS Stålprofil til en af de førende producenter af stålprofiler til tag og facade. Vores eksport har gennem de senere år været støt stigende og udgør i dag en betydelig del af den samlede omsætning. En stigning, der ikke mindst skyldes vores stærke tilstedeværelse på det tyske marked med eget salgsselskab. I 2022 blev DS Stålprofil sammen med resten af DS Gruppen en del af den internationale koncern Goldbeck GmBH, som er en familieejet førende bygge- og servicevirksomhed i Europa med målsætning om vækst inden for DS Gruppens kerneområder.

DS Stålprofil A/S
Andrupvej 9
9500 Hobro
Danmark
CVR nummer: DK25130944
P nummer: 1007339956
70
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.076