23948sdkhjf

Luminex A/S

LED-TEK og Luminex fusionerer og skaber bredt funderet lyshus

Fra nytåret fusionerede virksomhederne LED-TEK og Luminex og blev til et samlet lyshus, der kan levere komplette løsninger til det professionelle lysmarked.

Den 1. januar 2022 slog de to jyske belysningsleverandører LED-TEK A/S og Luminex A/S sig sammen og danner nu et bredt funderet lyshus under navnet Luminex A/S.

Med fusionen samles LED-TEK s store, standardiserede produktprogram og Luminex’ rådgivningsekspertise og arkitektoniske lysdesign under ét tag. Dermed kan elinstallatører, arkitekter, ingeniører og bygherrer få dækket alle deres belysningsbehov hos én og samme leverandør.

Vi er fortsat specialister i LED belysningsløsninger til det moderne samfund. Det er vores ambition at være en stærk totalleverandør af bæredygtige LED-belysningsløsninger og -produkter til et bredt spektre af kunder, der udover elinstallatører omfatter såvel danske virksomheder. kommuner, institutioner og boligforeninger. Vi går langt for at sikre, at projekterne følges helt til dørs med korrekt montage og teknisk rådgivning.

Luminex tilbyder et fuldt program inden for markedets førende LED-produkter - fra diskrete og stilrene kontorlamper til kraftige industriarmaturer og vej- og parkarmaturer

Vores omfattende sortiment består af:
LED Paneler
Downlight
Skinnespot
Floodlight
Lyskilder
Gadearmaturer
Industriarmaturer
LED bånd
Sportsarmaturer 

For os er det afgørende, at du får den belysning, som giver din virksomhed mest værdi. Der skal hverken være for meget lys eller for lidt. Vi arbejder tæt sammen med kunderne om at afdække deres reelle behov. Sådan sikrer vi, at løsningerne sammensættes optimalt - og at økonomien bliver helt rigtig.
Samtidig har vi som en af branchens mest erfarne aktører stor knowhow inden for projekttilpasset design og bidrager gerne så tidligt som muligt i projekteringsfasen.

Hos Luminex laver vi alle nødvendige lysberegninger. Vi leverer den komplette løsning, så du trygt kan koncentrere dig om din egen forretning. Vi er samtidig leveringsdygtige i hele vores LED-sortiment.

Du kan læse meget mere om de enkelte produkter på vores hjemmeside

Se alleNyheder

Fakta om Luminex A/S

Adresse
Luminex A/S
Lundagervej 45A
8723 Løsning

Region
Danmark
Midtjylland
Hedensted Kommune

Telefon: +45 76 26 67 00

CVR nummer: DK37646458

Ansatte: 12

Kontaktpersoner

Rikke Andersen
Direkte telefon: +45 88320078

Send til en kollega

0.141