23948sdkhjf
Del siden

PowerCon A/S

PowerCon er en dansk ingeniørvirksomhed med højt specialiseret viden indenfor elektrisk energi konvertering og især udvikling og produktion af elektriske konvertersystemer i megawatt størrelsen. Beliggende i Danmark og med tætte relationer til den danske vindmølleindustri, betyder at den mest almindelige brug af PowerCon´s produkter og designs har været til vindmøller.

PowerCon tilbyder kunderne hurtig og forudsigelig levering af konverter-systemer og testudstyr ved hjælp af en kombination af nye og gennemprøvede teknologier skræddersyet til kundernes behov. Fremstilling af prototyper og små serier giver PowerCon mulighed for at måle og sammenligne montage processer og stykliste strukturer med de forventede. Alle stadier i udviklingen; design, afprøvning og produktionsprocesser, er udført på PowerCon faciliteter og elektriske konverter systemer leveres til kunder i hele verden.

Et generelt højt fokus på at designe robuste produkter er afgørende for at opnå den rette kvalitet til den rigtige pris og derved sikrer tilfredse kunder. For at sikre produktkvaliteten i volumenproduktion, udvikler og fremstiller PowerCon også testudstyr til masseproduktion af generatorer og frekvensomformere der sikrer at produkter der forlader fabrikkerne i stort antal er i overensstemmelse med det forventede niveau.

PowerCons strategi om konsekvent at tilføre nye og omkostningseffektive funktioner til kunderne kræver en løbende investering i faglige færdigheder og udvikling af nye teknologier. Dette er senest vist ved samarbejdet imellem PowerCon, KK Wind Solutions og Aalborg Universitet i det 30 millioner kroner dyre projekt "Multi-Level mellemspændings konverter" som også er støttet af EUDP.

Med udspring fra vindmølleindustrien er et af de store fokusområder konstant at forsøge at sænke prisniveauet uden at gå på kompromis med produkternes driftssikkerhed. Det seneste års projekter med store internationale kunder har vist at PowerCon er en troværdig partner der kan levere yderst konkurrencedygtige løsninger i et hurtigt udviklende marked.

PowerCon A/S
Fabriksvej 6
9560 Hadsund
Danmark
CVR nummer: DK32270433
P nummer: 1015346643
15
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047