23948sdkhjf

Nordic Egg ApS

Nordic Egg er specialist i skal æg og ægprodukter.
Vi samarbejder primært med to store udenlandske udbydere for at kunne levere et bredspektret sortiment inden for æg. Hos Nordic Egg bestemmer kunden om æggene skal være danske/ svenske eller fra et andet EU-land.

Inden for private labels har vi i Skandinavien indgået samarbejde med flere kunder, som er markedsledende indenfor deres områder. Dette har medført, at de i højere grad er blevet konkurrencedygtige.

Nordic Egg ApS beskæftiger sig udelukkende med skalæg og ægprodukter. Selskabet består af personer, der igennem de sidste mange år har arbejdet i denne branche, og derfor har den viden og knowhow, der skal til , for at være en professionel leverandør til det skandinaviske marked.

Direktør og daglig leder er Allan Werner , der igennem de sidste 26 år har arbejdet med salg til detail, foodservice og industri i Skandinavien

Ansvarlig for salg primært inden for Food Service og key account for udvalgte kunder er Frank Illum , der igennem de sidste 17 år har arbejdet med salg til disse markeder.

Nordic Egg er ejet af

Waden GmBh

, som er Europas største virksomhed inden for kogte pillede- og colouring æg.

Derved har vi den finiansielle styrke, der skal til for at være en seriøs leverandør til markedet.

Af større samarbejdspartnere kan nævnes Balticovo Inc fra Letland.

Alle vore underleverandører er enten BRC eller IFS godkendte og arbejder med en meget høj produktionsstandard og food safetyprogram.

Derfor mener vi vores koncept, med meget høj kvalitet og med meget små omkostninger, gør os til et seriøst alternativ til de bestående udbydere på markedet.

Vort motto er høj kvalitet til lav pris.

Fakta om Nordic Egg ApS

Adresse
Nordic Egg ApS
Laugøvej 26
3200 Helsinge

Region
Danmark
Hovedstaden
Gribskov Kommune

Telefon: +45 21817633

Fax: +45 48791043

CVR nummer: DK33064225

P nummer: 1016187115

Kontaktpersoner

Allan Werner
Stilling: Direktør
Direkte telefon: +45 21817633

Send til en kollega

0.109