23948sdkhjf

Nordelektro A/S

Hos Nordelektro er vi specialister i Teknisk Facility Management. Det betyder, at du kan outsource driften af dine tekniske anlæg til os og få mere tid til det, der er vigtigst for dig; nemlig din kerneforretning. Vi er en moderne installations- og servicevirksomhed, der med sin knowhow og sit samarbejde tilbyder at løse størsteparten af de opgaver, der ligger inden for vores forretningsområder.

  • Elinstallation
  • Termografering
  • Elektromekanik
  • Elevator
  • Dørautomatik
  • Kran, taljer og løftegrej

Vi udfører alt fra enkeltopgaver til totale og sammenhængende løsninger.

Alle vores forretningsområder arbejder tæt sammen og supplerer hinanden godt i det daglige. Virksomheden er 100% danskejet og fremstår som en velkonsolideret og kvalitetsorienteret installations- og servicevirksomhed med udgangspunkt i Aalborg.

Nordelektro A/S har en motiveret, kompetent og ansvarsfuld medarbejderstab på ca. 50 mand. Medarbejderne er med til at sikre, at alle opgaver - store som små – løses med udgangspunkt i kundens behov og ønsker. Viden, håndværksmæssig kvalitet, et højt serviceniveau og fleksibilitet har fra start været virksomhedens kendetegn.

Med evnen og viljen til at udvikle og tilpasse sig kundernes ønsker og krav, har virksomheden gennem årene udviklet sig til at være en topmoderne virksomhed med en bred kundegruppe inden for industri, bolig, bygge & anlæg samt offentlig virksomhed.

Se alleNyheder

Nyeste job

Fakta om Nordelektro A/S

Adresse
Nordelektro A/S
Østerport 3
9000 Aalborg

Region
Danmark
Nordjylland
Aalborg Kommune

Telefon: +45 96303888

CVR nummer: DK70883317

P nummer: 1002330336

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Hans Peter Andersen
Stilling: Adm. direktør

Jannie Simonsen
Stilling: Salgselev
Direkte telefon: +45 26343594

Jesper Storm Simonsen
Stilling: Salgschef

Send til en kollega

0.221