23948sdkhjf

CS Electric ApS

CS Electric ApS er en tværfaglig specialist inden for automation og service. I mere end to årtier har vi leveret service og udviklet avancerede løsninger til en række forskellige industrier.

Vores ydelser er ofte rettet mod nogle af de mest kritiske processer hos vores kunder. Mange års daglig tilstedeværelse på fabriksgulvet og om bord på tankskibe og andre fartøjer har lært os, hvor vigtigt det er, at vi gør vores arbejde rigtigt. Vi er meget bevidste om det ansvar, vi påtager os, og vil gå langt for at altid levere den rette teknologiske løsning til tiden og inden for budgettet.

Automation
Vores intelligente automationsløsninger sørger for at reducere omkostningerne, forbedre kvaliteten og øge kapaciteten hos vores kunder. Vi udvikler og integrerer alle slags automatiseringsprojekter såsom styringer, eltavler, PLC, HMI, SCADA, servo, drives, robotteknologi og store turnkey-projekter.

Service og vedligehold
Takket være vores dygtige og globalt erfarne teknikere er vi i stand til at yde worldwide service på alle niveauer i alle typer af miljøer. Vi er i stand til at reagere på kort varsel og sørger altid for, at vores serviceteknikere medbringer det nødvendige udstyr. Vores professionelle set-up omfatter 24 timers service 365 dage om året.

Optimering
Mange års erfaring blandt vores veluddannede arbejdsstyrke er med til at sikre en effektiv drift og optimal udnyttelse af ressourcerne hos vores kunder. Gennem optimering sikrer vi kundens investeringer og sørger for, at vores kunder forbliver konkurrencedygtige. Vi optimerer på alt fra en enkelt maskine til en hel fabrik – ligesom vi også har specialiseret os inden for energioptimering.

Vi beskæftiger 50 faglærte teknikere og ingeniører med viden om mange forskellige systemer inden for overvågning, motion control og elektriske styringer.


Fakta om CS Electric ApS

Adresse
CS Electric ApS
Lillebæltsvej 6
6715 Esbjerg N
Se på kort

Region
Danmark
Syddanmark
Esbjerg Kommune

Telefon: +45 75134509

Fax: +45 75137389

CVR nummer: DK81845913

P nummer: 1002630673

Ansatte: 75

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Daniel Seidlitz
Stilling: Salgschef

Jesper Bakkensen
Direkte telefon: +45 21717898

Send til en kollega

0.14