23948sdkhjf
Del siden

West Diesel Engineering A/S

West Diesel Engineering A/S (i daglig tale West Diesel) har mere end 25 års erfaring inden for diesel motorer, marinekraner,hydraulik og generator- og nødstrømsanlæg. Vi er klar til at assistere dig på alle tider af døgnet.

Hvad laver vi?
Vi importerer og sælger dieselmotorer og generator-, nødstrøms-, og havneanlæg til marine og industri, Derudover sælger vi marinekraner, wirespil og reduktionsgear. Vi løser opgaver inden for marine-, industri– og offshore. 

Produktion, reparation og installation
På vores moderne og nyindrettede værksted i Esbjerg, har vi produktion af generatoranlæg op til 1600 kW, samt test under opsyn af klassifikationsbureauer efter kundens ønske.

Vores motor- og hydraulikværksted udfører alle former for service-, reparations- og installationsopgaver på såvel vort værksted, som hos kunder/samarbejdspartnere i ind- og udland.

Vores dieselværksted råder over kalibrerings- og testfaciliteter til de fleste anerkendte brændstofpumper, såsom BOSCH, ZEXEL, DIESEL KIKI og mange andre mærker. Herudover også alle gængse dieselpumper til auto– og entreprenørbranchen.

Reservedele
Med stor ekspertise servicerer vort reservedelslager vores kunder fra vores lokale reservedelslager med konkurrencedygtige priser på originale MITSUBISHI og JOHN DEERE reservedele.

Reservedele, der ikke er på lager, hjemskaffes fra dag til dag. Vi stræber efterlevering inden for 24–48 timer.

Ydermere fører vi også reservedele fra Heila, TMA, Facet, Dong-I (D-I International), DAF, KOHLER, VISA, Craftsman, Bosch, VDO samt andre mærker.

West Diesel Engineering A/S
H.E. Bluhmes Vej 6
6700 Esbjerg
Danmark
CVR nummer: DK76393710
P nummer: 1002489254
27
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.031