23948sdkhjf

Worms Smedie- og Maskinværksted ApS

Worms Smedie- og Maskinværksted ApS er underleverandør til jern- og metalindustrien inden for rørbearbejdning. Store og små rør, tykke og tynde rør, rør med krave og rør med studs, krumme rør og lige rør, kobberrrør og stålrør.

Kort sagt: Rør i alle afskygninger. Det er hverdagen hos Worms Smede- og Maskinværksted i Nykøbing M.

Virksomheden råder over nye velfungerende CNC-styrede maskiner, der kan indstilles til snart sagt alle mulige typer rør og modeller. Worm bearbejder rør fra Ø 2 til Ø114. En touch-skærm gør det let at indlæse en 3D-fil på den ønskede rørmodel. På skærmen kan man herefter simulere det færdige resultat. Dette sammen med egen værktøjsfremstilling gør, at man hurtigt kan lave et prøvebuk, foretage korrektioner og indlæse nye programmer.

Worm råder over maskiner, der har automatisk skift mellem værktøjer og valser. Dette gør det muligt at bukke såvel højre som venstre om, bukke i forskellige radier og smig samt valse i samme arbejdsgang. Ud fra programmet indstiller maskinerne sig selv til værktøjet, centrerer dette i forhold til rørets position. Fremstillingen giver således frihed til at følge designerens tanker, uanset om røret skal bruges i møbel, et gelænder eller i en maskine.

Når røret er bukket og valset efter kundens ønske, kan man også her bearbejde rørenderne. Maskinparken omfatter også maskiner til endebearbejdning og opkravning af T-stykker midt på røret. Alt sammen er med til at spare arbejdsgange og håndteringer. De mange bukkemuligheder sparer svejsninger og fittings, men også tid på maskinopstilling.

Det er dog ikke kun rør, der ændrer form hos Worm, idet virksomheden også har maskiner til stansning og pladebearbejdning.

Det gamle håndværk er ikke glemt. Enkelte kunder har opgaver, som kun kan bukkes manuelt. En spændende udfordring, som gør hverdagen anderledes for den, der får opgaven. Fremstilling af manuelle buk kræver stor koncentration og påpasselighed. Disse kvalifikationer finder man hos medarbejderne hos Worm.Worms Smede- og maskinværksted har en dygtig og kompetent medarbejderstab, der har stor erfaring og indsigt i bearbejdning af alle typer rør, og som udfører fremstillingen med stor omhu.

Lidt historie...
Worm’s smede og maskinværksted blev stiftet i 1971 og har mere end 40 års erfaring indenfor jern- og metalbranchen.

Gennem årene har kvalitetsbevidsthed, alsidighed og kundens tilfredshed været det centrale i hverdagen, hvilket har gjort Worm til en seriøs og stabil samarbejdspartner, der kan tilbyde unikke kvalitets- løsninger tilpasset den enkelte kundes individuelle behov.

Worm råder over ca. 4500 m2 moderne produktions- lokaler og en veludbygget, opdateret maskinpark samt erfarne og dynamiske medarbejdere, som er med til at sikre det bedst mulige flow gennem hele arbejds- gangen.

Fra at være en enkeltmandsvirksomhed i 1971 har Worm nu ca. 22 medarbejdere fordelt på to hovedafdelinger:

1. Produktionsafdelingen fremstiller egne produkter og underleverandørarbejde
2. Værkstedsafdelingen tilbyder unikke løsninger, udfører alsidig reparationsarbejde og andre former for servicering

Ligeledes stiller vi os til rådighed indenfor tegning og konstruktion.
Vi anvender A-cad 2000 og Mecanical Desktop (3d konstruktionsprogram).

Nyheder

Fakta om Worms Smedie- og Maskinværksted ApS

Adresse
Worms Smedie- og Maskinværksted ApS
Bakkegårdsvej 4
7900 Nykøbing M

Region
Danmark
Nordjylland
Morsø Kommune

Telefon: +45 97720177

Fax: +45 97710453

CVR nummer: DK39708809

Ansatte: 24

Send til en kollega

0.156