23948sdkhjf

3D Structural Design ApS

3D Structural Design er et rådgivende ingeniørfirma, som udfører forskellige typer konsulentarbejde, - primært i forbindelse med bærende konstruktioner.

Bærende stålkonstruktioner er et væsentligt omdrejningspunkt i forbindelse med projektering af bygninger, industrianlæg m.m., og derfor danner vore 3D-modeller ofte grundlag for en række af de beslutninger, som skal foretages fra opstart til færdigt detailprojekt.

3D Structural Design arbejder indenfor følgende:

• projektering, beregning og dimensionering af bærende konstruktioner indenfor byggeri, industri  og eventkonstruktioner m.m.

• udarbejdelse af komplette produktionsgrundlag for bærende konstruktioner i stål, aluminium, glas, fiberbeton, træ m.m.

• anvendelse af beregningsprogrammet RFEM inkl.usiv RWIND, FormFinder, Craneway, ShapeThin m.fl.

• anvendelse af beregningsprogrammerne IDEA Statica, Mathcad Prime, ELEfir m.fl.

• anvendelse af modelleringsprogrammerne TEKLA Structures og SolidWorks

Vor medvirken i projekterne kan være udarbejdelse af stålproduktionsgrundlaget alene, men vort foretrukne projekt indledes med den initielle kontakt med bygherrer/entreprenører med henblik på endelig afklaring af det overordnede projekt, samt efterfølgende kontakter med myndigheder, arkitekter, ingeniører, entreprenører, underleverandører m.fl.

Vort slutprodukt indeholder typisk en komplet 3D-model, som giver alle involverede et solidt overblik over det endelige design, og som danner grundlaget for udarbejdelse af produktionsgrundlaget, dvs. detaljerede arbejds- og montagetegninger.

Fakta om 3D Structural Design ApS

Adresse
3D Structural Design ApS
Strømmen 2
9400 Nørresundby

Region
Danmark
Nordjylland
Aalborg Kommune

Telefon: +45 98925100

CVR nummer: DK31254183

P nummer: 1000038119

Ansatte: 10

Kontaktpersoner

Knud Hjortflod Nielsen
Stilling: Direktør
Direkte telefon: +45 22135121

Send til en kollega

0.141