23948sdkhjf

RoboTool A/S

Tak for din interesse for RoboTool.

Herunder kan du læse om vores kompetencer. Vi vil foreslå dig at se vores virksomhedsfilm her på siden. I filmen kan du se, hvordan vi med robotteknologi hjælper vores kunder til at øge produktiviteten, effektivisere processer eller forbedre arbejdsmiljøet.

Vores kundeportefølje indeholder blandt andre virksomheder som Danfoss, Kamstrup, HTH Køkkener, Implast, GKN Wheels, Frøslev Træ, Formpress, AC Hydraulic, Brdr. Markussens Metalvarefabrik, Brdr. Hartmann, og Teknos. Du kan se film og læse om konkrete cases og referencehistorier på vores webside.

OM ROBOTOOL
RoboTool er en moderne automationsvirksomhed og vores kernekompetence er robotteknologi og projektering af fuldautomatiske anlæg, hvori der indgår robotter.
Vi leverer anlæg, som skaber værdi for vores kunder gennem høj driftssikkerhed og en optimal udnyttelse af udstyret. Anlæggene er ofte tjent hjem i løbet 2 år – og samtidig er det en investering i en mere ensartet kvalitet.

Vi arbejder med tre forretningsområder inden for intelligent håndtering.
Det er slibning og fræsning, maskinbetjening samt pakning og palletering.

Slibning og fræsning dækker helt fra grove spåner til meget fin polering.

Maskinbetjening er området hvor vi håndterer emner ind og ud af cnc-maskiner og hydrauliske pressere. På disse områder er vi udnævnt til teknologicenter i Danmark af ABB.

Pakning og palletering er en af vores særlige kompetencer. RoboTools styrke er specielle produkter og mange varenumre, hvor kompleksiteten er høj.

GOD PROJEKTSTYRING
Hos RoboTool ved vi, at projektstyringen er vigtig. Vi gennemfører derfor de forundersøgelser, der er nødvendige for at fastslå, om en automatisering kan opnå de ønskede cyklustider. Vi gennemfører hele forløbet fra idé til indkøring og service på anlægget.

SPECIELLE GRIBEVÆRKTØJER - THE ROBOTOOL
Vi udvikler også værktøj til robotter, og kan hurtigt afgøre, om en funktion skal ligge i værktøjet eller robotten. Robotværktøjerne fremstiller eller tilpasser vi på vores eget værksted, hvor medarbejderne også udnytter deres kompetencer inden for opbygning af l-tavler, samt PLC-, servo- og robotprogrammering.

UFORPLIGTENDE MØDE
Vi kommer gerne til et møde hos dig, hvis du ønsker sparring på et konkret projekt, du har I tankerne. Vores projektkonsulent kommer også gerne på besøg helt uforpligtende, så du kan få konkrete forslag til, hvilke processer du kan optimere og automatisere med robotter. Vi kalder det et robot-tjek.

Ring eller skriv til os idag for at aftale nærmere - og se filmen her på siden, så du kan se, hvordan vi arbejder sammen med vores kunder.

Fakta om RoboTool A/S

Adresse
RoboTool A/S
Vestermarksvej 10
6600 Vejen

Region
Danmark
Syddanmark
Vejen Kommune

Telefon: +45 76978888

CVR nummer: DK26127130

P nummer: 1008543581

Ansatte: 16

Kontaktpersoner

Uffe Rasmussen
Stilling: Customer Relations & Marketing
Uffe Rasmussen

Send til en kollega

0.156