23948sdkhjf

Eltronic A/S

Eltronic A/S er en rådgivende og projekterende ingeniørvirksomhed med kompetencer og erfaring inden for en bred vifte af brancher. Firmaets hovedkontor ligger i Hedensted med afdeling i Herlev. Eltronic's vision er gennem innovative løsninger at øge vores kunders globale konkurrencekraft ved hjælp af øget fokus på deres produktionsapparat og installationsprocesser.

Eltronic er organiseret inden for 3 forskellige områder. Production Systems, Wind Solutions og FuelTech

Eltronic A/S er specialister inden for design og optimering af produktionssystemer
og -processer. Vi har mange års erfaring med integration, automation og digitalisering af produktionsprocesser for vores kunder inden for industriel produktion, fødevare-, mejeri- og landbrugssektoren samt den farmaceutiske industri. Vi baserer vores løsninger på koncepterne inden for Industri 4.0, hvor nøgleord som digitalisering, produktionsovervågning, OEE og dataindsamling- og analyse er vigtige parametre. Vi har en struktureret tilgang til Industri 4.0, som er baseret på vores egen fasemodel. Kort fortalt tilbyder vi effektive og fleksible løsninger, som optimerer både produktionen og bundlinjen hos vores kunder.

Eltronic Wind Solutions tilbyder innovative løsninger til vindmølleindustrien. Vi leverer udstyr til produktion, transport og installation af vindmøllekomponenter, og vi tilbyder efterfølgende mobilisering, service og vedligehold af udstyret. Vi har en medarbejderstab med bred erfaring fra vindmølleindustrien. Det gør os i stand til hurtigt at identificere forbedringspotentialet og dermed tilbyde skræddersyede løsninger, der passer nøjagtigt til vores kunders behov. Ud over vores kundetilpassede løsninger tilbyder vi også vores egne produkter, som er udviklet med fokus på standardisering, omkostningseffektivisering og modulært design.

Eltronic FuelTech er specialiseret i løsninger til den maritime industri. Vi tilbyder innovative og bæredygtige løsninger til skibe, som sejler på alternative brændstoffer som fx LNG, LPG og metan. Vores produktportefølje omfatter en bred vifte af sikkerhedsventiler og kompressorer, som fx vores Gas Valve Train, Fuel Valve Train og Flow Switch Systems.

Med ca. 250 dygtige medarbejdere i Eltronic, har hver forretningsenhed adgang til viden forbeholdt andre industrier. Vores medarbejderstab er i høj grad noget af det, der gør Eltronic unik. Vi har medarbejdere med kompetencer indenfor en bred vifte af discipliner – fra industrielle designere, mekaniske ingeniører over eksperter indenfor IT og automation til mere praktisk orienterede teknikere og håndværkere i vores installations- og serviceteams. Derudover råder vi selvfølgelig over medarbejdere med stærke kompetencer inden for projektstyring og -udvikling. Vores multifaglighed betyder, at vi er i stand til at tilbyde vores kunder komplette løsninger. Vi håndterer opgaver indenfor hele projektudviklingsforløbet og tilbyder også totalløsninger, hvor vi styrer projektet fra start til slut. 

Eltronic blev grundlagt i 2000, og virksomheden er i dag ejet delvist af grundlæggeren Lars Jensen og virksomhedens medarbejderne, og delvist af af SE Blue Equity. SE og PFA er de primære investorer i SE Blue Equity.

Fakta om Eltronic A/S

Adresse
Eltronic A/S
Kilde Alle 4
8722 Hedensted
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Hedensted Kommune

Telefon: +45 76741121

Fax: +45 76740608

CVR nummer: DK29143544

P nummer: 1011763185

Ansatte: 250

Certifikater: ATEX, ISO 9001:2008

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Annemette Sønderskov
Stilling: HR Partner
Direkte telefon: +45 41120158

Annette Lundø
Afdeling: Eltronic A/S - Production Systems
Stilling: Marketing Coordinator
Direkte telefon: +45 51572684

Eltronic Wind Solutions

Jesper Rantala
Afdeling: Data Intelligence
Direkte telefon: +45 27246003

Kathrine Jacobsen
Afdeling: Data Intelligence
Stilling: Marketing Coordinator

Nanna Ørnfelt
Afdeling: Eltronic FuelTech
Stilling: Marketing Coordinator
Direkte telefon: +45 28 60 08 41

Send til en kollega

0.173