23948sdkhjf
Del siden

Dansk Standard

Dansk Standard er Danmarks officielle standardiseringsorganisation. Vi sælger standarder, rådgiver om standarder, faciliterer netværk og er indgangen for danske interessenter til at få indflydelse på og viden om kommende standarder. Målet med vores arbejde er at fremme væksten i dansk erhvervsliv og kvaliteten i det danske samfund. Med andre ord skal vores interessenter have maksimal værdi ud af det internationale standardiseringssystem.

Standarder gør det nemmere for virksomheder at samarbejde og handle med hinanden nationalt og internationalt. Ved at sikre enighed om retningslinjer, metoder og konstruktioner, hjælper standarder med til at skabe gennemsigtighed i markedet, og øger dermed konkurrence, sikkerhed, kvalitet og produktivitet.

Standarder kan få afgørende indflydelse på, om en ny og innovativ løsning kommer til markedet, fordi myndigheder eller kunder ofte vil kræve, at produkter eller ydelser lever op til standarder. Derfor er der flere og flere virksomheder, der forholder sig strategisk til både anvendelsen og udviklingen af internationale standarder.

Som en selvstændig del af Dansk Standard arbejder Miljømærkning Danmark med at udbrede kendskabet til og anvendelsen af Danmarks officielle miljømærker Blomsten og Svanen.

Dansk Standard er en privat selvejende virksomhed. Vores overskud investeres i udvikling af nye aktiviteter.

Tilmeld Vores nyhedsbreve her

Dansk Standard
Göteborg Plads 1
2150 Nordhavn
Danmark
CVR nummer: DK11733212
P nummer: 1002911209
150
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.063