23948sdkhjf

Lesjöfors A/S

Med over 10.000 forskellige standardvarer og kompetencer til at specialfrem­stille næsten alt i metal, har Lesjøfors landets bredeste sortiment af fjedre og stansedele.

Vi servicerer stort set alle brancher, fra offshore og marine til medico og elektronik. Firmaet er grundlagt i Sverige i 1675 og er dermed Nordens ældste producent af fjedre, bånddetaljer og designkomponenter i metal.

Vi løser alle opgaver
Produktionen foregår efter kundespecificerede tegninger på vores 29 fabrikker fordelt overalt i verden. De forskellige fabrikkers produktionsudstyr bruges på tværs af landene, ligesom koncernens specialister og ingeniører servicerer alle landene på tværs. Denne internationale kompetence- og vidensdeling gør at vi kan løfte alle typer projekter, store som små. Ingen opgave er for lille - og ingen for stor.

Høj kvalitet og præcision er en selvfølge, ligesom høj leveringssikkerhed og sporbarhed. Teknisk sparring og know-how gør, at vi ofte kan videreudvikle et emne, så slutproduktet forbedres eller bliver endnu mere omkostningseffektivt. Lesjøfors er din totalpartner - fra idé til levering af færdigt emne.

Lesjøfors Danmark har salgsafdeling og produktion i Brøndby og Tinglev:

Brøndby:
Tråd og båndFleksibilitet og produktbredde kendetegner fabrikken, som er specialister i tråd- og båndfjedre med ekstra høje krav til udformning eller tolerancer. Vi har desuden renrums-faciliteter, hvor vi kan producere fjedre med ekstra høje krav til renhed og pakning i støvfrie omgivelser.

Tinglev:
Trykfjedre
Højvolumen produktion af store serier trykfjedre, kendetegner den tidligere Danfoss fjederfabrik. Fabrikken har mange internationale kunder og har Europas mest moderne udstyr til produktion af trykfjedre med og uden slib samt automatisk slibning af trykfjedre.

Fakta om Lesjöfors A/S

Adresse
Lesjöfors A/S
Ringager 9-11
2605 Brøndby
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Brøndby Kommune

Telefon: +45 46956100

Fax: +45 46956195

CVR nummer: DK26376521

P nummer: 1002544925

Ansatte: 75

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Erik Kolsrud Aas
Afdeling: Lesjøfors AS, Brøndby
Stilling: Markedsansvarlig Lesjöfors Group
Direkte telefon: +47 99399499

Tue Jensen

Send til en kollega

0.125