23948sdkhjf

Wicotec Kirkebjerg A/S

Alle kompetencer under ét navn 
Wicotec Kirkebjerg A/S - Total teknikentreprenør & Servicepartner. Vi beskæftiger over 1100 medarbejdere med afdelinger over hele landet.

Mange års erfaring, solide kunderelationer og en bred kompetenceflade giver os en stærk profil inden for teknikentreprenørsegmentet. Vi kan byde ind på alle store teknikentrepriser – uanset kompleksitet og omfang.

Total systemansvar og skarp projektstyring 
WK tilbyder totalt systemansvar og kan kombinere alle nødvendige tekniske kompetencer tværfagligt. Det betyder, at vores kunder kun skal henvende sig ét sted. Vi er med hele vejen fra projektering, gennemførelse af entrepriser og udførelse af efterfølgende servicearbejder. Med alle kompetencer under ét tag kan vi sikre optimal kvalitet på alle fagområder, en gennemsigtig proces med færre interessenter og dermed en skarpere kommunikation og projektstyring.

Ny viden, ny teknologi og kontinuerlig uddannelse 
Som pionerer inden for anlægs-, bygge- og installationsbranchen har vi som målsætning at være på forkant i alle led og på alle fagområder. Vi garanterer, at dit projekt altid udføres med den nyeste teknologi og viden tilgængelig på markedet. Ansatte hos WK bliver løbende efteruddannet, og vi kan derfor altid stille de rette kompetencer til rådighed.

Stabil samarbejdspartner og et godt sted at arbejde 
WK har en støt stigende projekttilgang. På baggrund af mange års projekter udført på fagligt professionelt topplan, har vi skabt langsigtede kunderelationer, hvor gensidig respekt og tillid er i højsædet.
Som arbejdsplads vil vi være førende, og derfor stræber vi efter at være en attraktiv og innovativ virksomhed, der udvikler sine medarbejdere, så vi sikrer, at vi har de dygtigste folk i branchen.

En professionel og anerkendt teknikentreprenør 
WK løfter mange typer projekter. Såvel enkeltstående fagentrepriser som teknikentrepriser, der kræver tværfaglig indsats. Vores kunder inkluderer offentlige og private bygherrer, hospitaler, kraft/varmeværker, forsyningsselskaber, medicinalindustri, fødevareindustri, boligselskaber m.fl.

Fakta om Wicotec Kirkebjerg A/S

Adresse
Wicotec Kirkebjerg A/S
Dybendal Alle 10, 2630 Taastrup
2630 Taastrup

Region
Danmark
Hovedstaden
Høje-Taastrup Kommune

Telefon: +45 44220000

CVR nummer: DK73585511

Ansatte: 1100

Kontaktpersoner

Malene Stensvig Madsen
Afdeling: HR
Stilling: HR-chef
Mette Skovgaard Petersen
Afdeling: Kommunikation og Marketing
Stilling: Kommunikations- og marketingschef

Send til en kollega

0.176