23948sdkhjf

Scanotech ApS

scanOtech har mere end 40 års erfaring indenfor rådgivning, salg og servicering af industrielle sprøjtmaleanlæg. Vi tilbyder et komplet program af manuelle og automatiske udstyr og anlæg til ekstrusion og sprøjtning af organisk –og vandfortyndbare 1k,2k og 3k materialer, lim, emajler, mastik etc.

scanOtech er tidligere datterselskab af Kremlin sa fra 1979 indtil 2002, under navnet Kremlin Scandinavia A/S, og har siden 2002 været autoriseret distributør og partner af KREMLIN REXSON. 

Vor leverandør nu SAMES KREMLIN er kendt og respekteret over hele verden for sin høje kvalitet og inovative teknologi og har en energisk forskning og udviklingspolitik som løbende leverer højteknologiske og gennemtænkte løsninger af sprøjtemale-og doseringsudstyr til metal, træ, plast og automobil industrien.

Vore produkter er udviklet ud fra 3 målsætninger:

  • Vedvarende at indføre nye metoder og udvikle udstyr til alle nye overfladebehandlinger på markedet (high solids, og vandfortyndbare materialer etc.)
  • At reducere forbruget af materiale og driftsomkostningerne på vedligeholdelse.
  • At medvirke til miljøforbedring gennem kontinuerlig udvikling og optimering af inovativt og kvalitetsmæssigt sprøjtemale – og doseringsudstyr.

 Rekvirer vor interaktive og informationsrige produktkatalog ” Selection Guide ” og få en udførlig beskrivelse af hvad scanOtech kan tilbyde Dem.

Selection Guide er samtidig fyldt med nyttige informationer og gode tips som er en hjælp til valg af det rigtige sprøjteudstyr, og til at benytte sprøjteudstyret bedst muligt i den daglige produktion.

Eller Kontakt scanOtech allerede i dag hvis De har brug for hjælp med valg af udstyr.

scanOtech har engagerede, veluddannede og kompetente medarbejdere som vil hjælpe Dem med at finde den bedste løsning til Deres overflade.

Se alleNyheder

Nyeste produkter

Fakta om Scanotech ApS

Adresse
Scanotech ApS
Danmarksvej 7
4681 Herfølge

Region
Danmark
Sjælland
Køge Kommune

Telefon: +45 56275000

CVR nummer: DK21416509

P nummer: 1005166267

Ansatte: 3

Kontaktpersoner

Torben Nielsen
Direkte telefon: +45 56 27 50 00

Send til en kollega

0.219