23948sdkhjf

SKS Kraner A/S

SKS Kraner A/S, er en dansk ejet virksomhed, der producerer, servicerer og reparerer kraner, løftegrej og pudsergondoler til det danske erhvervsliv.

SKS Kraner A/S har hovedkontor i Viby Sjælland og er den største SWF Krantechnik partner i Danmark.

SKS Kraner A/S er en af de primære aktører på markedet for kraner og løftegrej til industriel anvendelse i Danmark, og har derudover eksport af kraner til Skandinavien og England.

Som medlem af KranBranchen yder SKS Kraner A/S Certificeret Kranservice i kraft af foreningens uddannelses tilbud.

SKS Kraner A/S har en effektiv og fleksibel organisation, der har fokus på optimal kundeservice og produkter af højeste kvalitet. De bliver som en selvfølge leveret med beregnede og aftalte specifikationer til den aftalte pris og leveringstid.

SKS Kraner A/S leverer de produkter, der bedst løser kundens behov. Derfor er samarbejdspartnere og leverandører nøje udvalgt, for at SKS Kraner A/S kan levere en høj kvalitet, såvel på service som på samtlige typer produkter. 

SKS Kraner A/S lægger vægt på at være en god, inspirerende og stabil arbejdsplads. Medarbejderne er veluddannede og efteruddannes løbende, så de på alle måder er “klædt på” til at leve op til de opgaver og forpligtelser, de skal løse i deres hverdag.

SKS Kraner A/S er kendt for at være en håndværksmæssig dygtig virksomhed, der udover at arbejde med en lang række standard løsninger også udfører innovative og utraditionelle kran- og gondolløsninger til alverdens opgaver.

Kontakt SKS Kraner A/S på 4619 5253. Vi løfter alt!

http://www.sks-kraner.dk

Fakta om SKS Kraner A/S

Adresse
SKS Kraner A/S
Grønningen 4
4130 Viby Sjælland

Region
Danmark
Sjælland
Roskilde Kommune

Telefon: +45 46195253

CVR nummer: DK25286634

P nummer: 1002905077

Certifikater: AAA, ATEX, Arbejdsmiljøcertifikat, CE

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Eno Hausner Eno Hausner
Stilling: Adm. direktør
Direkte telefon: +45 4036 0488

Send til en kollega

0.171