23948sdkhjf
Del siden

ME Production A/S

ME Production A/S står for forskning og udvikling, design og engineering, produktion, salg og 24/7 teknisk support inden for tre forretningsområder: 

  • Teknologi til rensning af udstødningsgasser
  • Mekanord gearkasser 
  • Stålkonstruktioner

Hver afdeling er højt specialiseret og erfaren inden for sit specifikke ekspertiseområde, og det tætte partnerskab mellem afdelingerne skaber værdifulde synergier, der arbejder til fordel for både kunder og forretningspartnere. 

Tilsammen tilbyder afdelingerne en diversificeret portefølje af teknologier, tjenester og produkter, der opfylder kravene fra de mest krævende industrier og sektorer, herunder for eksempel den maritime sektor, cementindustrien, energisektoren og offshoreindustrien. Vores stærke arv danner grundlaget for vores globale forretning i dag.

Vi har produktionssteder i både Danmark og Kina. Vores væsentlige formål er at levere teknologier, der hjælper med at reducere luftforurening, hvilket resulterer i renere luft!

ME Production A/S er beliggende i Frederikshavn i Nordjylland og vores rødder går tilbage til 1945. ME Production blev dannet i 2014 efter en fusion mellem de tre virksomheder; Marine Exhaust Technology, Mekanord og Toppenberg.

ME Production A/S
Sandholm 7
9900 Frederikshavn
Danmark
CVR nummer: DK18534037
P nummer: 1019039338
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.048